2018-03-24

3. Simontornyai Alfás Emléktalálkozó

Az előző két találkozó sikere után folytatjuk hagyományunkat és harmadszor is megrendezzük a simontornyai alfás találkozót!
Események >> 2018  

Helyszín: Simontornya, Vár tér
Időpont: március 24., 12.00-18.00
Az esemény Facebook-oldala
Főszervező: tomie90

Az előző 2 találkozó sikere után folytatjuk hagyományunkat és harmadszor is megrendezzük Simontornyán - a Vár téren - kis találkozónkat, ahol újra össze gyűlik az alfások apraja-nagyja. Ez a nap szokás szerint szóljon a gyönyörű autóinkról, az új ismeretségekről, arról, hogy egy délutánt eltöltsünk együtt családi hangulatban.

Idén sem bonyolítjuk túl a dolgokat, de természetesen próbálunk színesíteni a találkozón, próbálunk picit kedvezni nektek. Esetleg ha bárkinek bármi ötlete lenne, vagy bármivel hozzá tudna tenni a rendezvényhez, azt nagyon szívesen fogadjuk. Ebben az esetben a szervezőt keressétek fel privátban. 

A találkozóra való behajtás, kizárólag Alfa Romeoval érkezőknek lehetséges. Persze ezúttal is megtekinthető lesz bárki számára a rendezvényünk, nekik gyalogosan lesz lehetőségük körülnézni.
 
 
Szállás:
Esetleges szálláslehetőségek Simontornyán, amennyiben valaki nem szeretne haza menni a találkozó után, egy kis segítség:
 
 
Étkezés:
Az egyszerűbb étkeztetés miatt egy bográcsozást próbálunk leszervezni az erre igényt tartóknak, hogy ezzel is csökkentsük a várakozási időt, családiasabb hangulatot teremtsünk. Ennek helyszíne Igar, Falusi étterem, a 64-es fő út mellett. Babgulyásban egyeztünk meg az étteremmel a találkozó ételét illetően, amelyet a helyszínen készítenek el nekünk. Természetesen akinek ez nem felel meg, választhat mást is ott a helyszínen az étterem aktuális kínálatából, esetleges növekedett várakozási idő mellett, a számlát külön rendezve.
 
Tehát a bográcsozással kapcsolatos tudnivalók:
- Egy adag babgulyás + kenyérfogyasztás ára 850Ft/fő. 
- Ezt az összeget a 11773463-00271228 (Bank: OTP Bank, Név: Bogdán Tamás) számlaszámon tudjátok rendezni Március 9. határidővel.
- Az utalás közleményébe kérlek titeket írjátok be a neveteket és hogy hány fővel jelentkeztek, hány főre utaltatok pénzt. (Pl.: KovácsJános 2 fő.) Az utalást követően megkérnék mindenkit, hogy privát üzenetben is jelezzen nekem az utalást illetően, utalva, hány főre, és az összeg, hogy biztosan nyomon tudjuk követni a dolgokat. Privátban Ildikó Kiss - nek is lehet jelezni az utalást, vagy bármi infó miatt zaklatni, lényeg, hogy egyikünknek mindenképpen jelezzetek.
- Természetesen, ha valaki már utalt, de még sem tud részt venni az eseményen, van lehetősége ezt jelezni március 9-ig, és vissza utaljuk az összeget. Ez után a dátum után már egyeztetjük az adagokat és egyéb információkat, megértéseteket köszönjük.
 
Egyéb infók:
A találkozón való részvétel ingyenes, kortól, nemtől függetlenül. Alapfeltétel, hogy megjelenés csak Alfa Romeo gépjárművel, az esetleges érdeklődőket megkérnénk, a Vár téren kívül parkoljanak és gyalogosan vegyenek részt a találkozón, ezzel segítve minket. A találkozó idején és helyszínén megkérnék mindenkit, hogy figyeljünk oda egymásra, feltehetően gyerekek is részt vesznek az eseményen, ezt vegyük figyelembe. 
A találkozót követő közös étkezés "fakultatív", nem kötelező, de csak és kizárólag alfásoknak szól. A bográcsozásra előre utalóknak tudjuk garantálni az adagját, minimális várakozási idő az ülőhelyek miatt előfordulhat. Ezért türelmeteket és megértéseteket kérjük, sajnos ilyen nagy létszám mellett bárhol lehetnek fennakadások.

További kérdésekkel keresd a főszervezőt, Bogdán Tamást (tomie90)
 
 
Összesen 2 jelentkező

Kapcsolódó topic:

Az utolsó 3 hozzászólás:

alfa6papo2018-12-27 15:41:27 // 44735
Köszönet a videoért !! Jó volt emlékezni !!
alfa6papo2018-12-27 15:12:45 // 44734
Űdv mindenkinek és köszönöm hogy sokan gondoltatok rám és felköszöntöttetek a mai napon !! Kivánunk Mamoval együtt midenkinek kellemes ünnepeket és BOLDOG ÚJ ÉVET :) Papó
Kócosw2018-12-20 19:48:54 // 44733
Dobos Hunor. Allatreszeket arult csomót arckönyvön.