156 1.6TS - főkép

Blog

2012-11-22
Rozsda

A padlólemezen egy foltban komolyabban kezdett rozsdásodni. Ezt még a tél beállta előtt megcsináltattam. Kivágták, befoltozták... Tovább »

2012-08-17
Kipuffogó szerelés

A flexibilis csövem elrozsdált, így ki kellett cserélni. Tovább »

2012-08-02
Klímatöltés

A nagy kánikulában a klíma elég halványan teljesített, úgyhogy feltöltettem gázzal, meg egy kis fertőtlenítést is kapott. Tovább »

2012-07-25
Alsó lengő

Fura cseregő-ropogó hangot tapasztaltam, mint kiderült a bal első alsó lengőkar ment szét. Mindkét alsó lengőkart kicseréltettem. Km óra állása: 150560 Tovább »

2012-05-25
Olajcsere

Olaj, szűrők cserélve. Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 1.6TS
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1998
  • Színe:rosso
  • Jellemzők:
    2007.03.01-én került a tulajdonomba, teljesen alap verzió, viszont korrekt állapotban. 54100km-el vettem, magyarországi forgalombahelyezés, vezetett szervízkönyvvel, számlákkal. Egy bal első felső lengőkar cserével kellett nyitnom, erre az eladó előre felhívta a figyelmemet (meg az árból is levontuk:)). Persze nehéz lett volna nem észrevenni, hiszen ott voltak a hangok. Amik azóta egy csapásra eltüntek! :) A napokban viszem műszakiztatni, bizom benne, hogy csont nélkül meglesz, és aztán elkezdhetek foglalkozni a csinosítgatással.

  • Extrák:
    Csak az alap. Mármint alap Alfa felszereltség. ABS, EBD, klíma, légzsák, elektromos, fűthető trükkök, alufelni, immo, riasztó, kp zár, állítható kormány, ködlámpa, váltózár, 10-es cd tár (ez nem gyári hanem Sony), 120 ló, nagy érzés.
  • Egyéb:
    2007.04.03.Megvan a műszaki meg a ződ kártya. A szerelő, akivel csináltattam, azt mondta régen látott ilyen jól egyben lévő darabot! Nem is kellet hozzányúlnia. Bár hozzá is nyúlhatott volna, ugyanis a km számlálóm kb 3 hete nem akar információt szolgáltatni. Pont akkor cseréltem a bal oldali tompított izzót. Lehet valami összefüggés? A szerelő azt mondta, ehhez nem ért és nem is tud ajánlani senkit, aki meg tudná nézni. :(

    Admirális cartárs útmutatása alapján fél óra szerelés és egy 80Ft-os rizsszemizzó segítségével ismét jó a km számlálóm.
    Úgy tudok örülni, az ilyen sikereknek! :)

Fotóalbum