Mutasd

>> Szerviz2022-03-15

Megérkezett az új diagnosztikai kábel. Most már tudom idehaza is olvasni a nyűgjét :)))

Vezérlés rögzítő szerszám az autóhoz. Elég sok fajta JTD-hez jó. Nálunk dobta is hogy vezérlés pozíció hiba. Már mikor vettük az autót akkor is ezt dobta fel hibának. Vezérlés cserekor ellenőrizve lett a pozíció, viszont a főtengelynél ezt nehéz megállapítani hogy hol kellene lennie, így rajzot kerestem akkor hozzá. Hát nem sikerült a pontos beállítás sajnos, így vetettem rá magam erre és megkapta ami kellett neki. A helyzet olyan durva nem volt hogy összeverje magát csak hát ez már okos kis autó.
Ts-hez is van már rögzítőm, viszont boxerhez és a TD-hez nem találtam, hacsak nem utóbbihoz lehet jó a JTD rögzítője is. Ha lenne a két öreg motoroshoz is akkor már azokhoz is megvenném.

Szerelés közben láttam hogy a jobb féltengely belső pórvédő harmonikája kiszakadt, kicseréltem újra.

Próba út, meg újból egy olvasás és minden rendben vele :))

... és még nem is olyan régen :

Bajuszkapcsolok végein lévő nyomógombok rezgés miatt cserélve. Baloldalinak a nyomógomb füle volt letörve, a jobb oldalinak pedig a benne lévő kapcsoló füle volt eltörve.

Bal első elektromos ablak lefelé nem ment időnként, de mire utána jártam volna működött. Most ki fogtam rajta, kapcsolót cseréltem és ugyan úgy nem működött, így hát cseréltem a vezérlőjét, és azóta szuper. Valami érintkezés gondja lehetett.