Mutasd

>> Autóápolás2017-05-28

Már lassan három hónapja megvan a járgány azóta folyamatosan húzom ki a listáról a kocsival kapcsolatos tennivalókat, amiket már a megvásárlás után összeírtam és elhatároztam, hogy meg kell csinálni, kicserélni, helyrehozni.
Természetesen a vásárlás után egy nagyon alapos külső,belső tisztítás következett amit otthon is el lehetett végezni azt megcsináltam.
Alapos porszívózás, műszerfalápolás. Holnap viszem egy bőr illetve kárpit tisztításra/javításra, már nagyon várom, hogy mi lesz az eredménye.
Külső:
Kb. a harmadik mosásra nézett ki az autó úgy ahogy szerettem volna, a felniknek még több kellett, sajnos ezelőtt nem nagyon mosták az Alfát, majd egy waxolás. Hihetetlen, hogy milyen szép a fényezés ennyi kint töltött év után, nálam garázsba már csak meg kell őrizni. Króm felületeken valami oxidréteg féleség volt lerakódva, de egy kifejezetten króm felületekre való ápoló újjávarázsolta a kocsi orrán díszelgő króm felületeket. Műanyagok, gumi szigetelések leápolása. Embléma cserét is megejtettem elől-hátul, ezt ajándékba kaptam.