Mutasd

>> Szerviz2021-08-16

Az utóbbi időben a nagy melegekben igencsak kúszott fel a hőmérséklet és nehezebben hűlt vissza, mint korábban... első körben termosztátot cseréltem. Az érzékelők/kapcsolók áttekerésénél, a legkisebb átmérőjű menetes szépen bele is tört az új menetbe... ám Marklartól sikerült gyorsan egy ugyanolyat tökéletes állapotában beszerezni. Minden összerakva, új folyadékkal feltöltve és röviden tesztelve... egyelőre jó. :)
Majdnem kimaradt, hogy a termosztátot három csavar rögzíti, amiből egy nem is volt benne... persze, mert egy korábbi cserénél megerőltethették és kicsit tönkretették a menet elejét... M8-as... szépen átjárattam kézi menetfúrószettel és újra használható... kerítettem belevaló csavart és így újra három helyen lett rögzítve...
Plusz, a könnyebb cseréhez levettem a vákuumszivattyút és ha már lenn volt megvizsgáltam a csatlakozó részét... már kezdett újra kopni, így ismét fel lett hegesztve, becsiszolva és úgy ment vissza az eredeti, mert egy tarcsit már beszereztem... az is felhegesztve vár, ha valamikor be kellene vetni. :)

286.134 km