Mutasd

>> Szerviz2014-03-02

Február közepén meglátogattuk újra Felszegi Zolit.
Kellett egy kicsit javítgatni a hátsó futóművön. Keresztlengőkart, stabilizátort és szillent blokkot cserélt. Ezután a 4-5 hónapja kicserélt vezérlést állította be, ellenőrizte.
Mióta kitisztítottam a zárakat, nem működött a központi záram. Mindjárt kinyitott újra. Annyit tudtam csak elérni, hogy az anyós oldal felől kulccsal tudtam az egész kocsit zárni. Zoli kiszedte a anyósoldali motort és kipróbálta. Működött. Ezután visszatette és azóta is működik a záram.
Ami még kellemetlenséget okoz, hogy csepeg a hűtővíz és az olaj is. A hűtővizet tömítővel orvosolta, ami így 1-3 hét után megoldásnak bizonyul. Az olajcsepegés megállítása legközelebbre marad, amikor is a váltót is kicsit szétszedjük és rendbe tesszük.
Szeptember óta, amióta a téligumikat felszereltük, a fékem fura hangos zajt hallat. Fémes, kellemetlen hang. A tárcsák és a betétek jók. Egy speciális pasztával kente be a fékbetétek fémmel érintkező részeit a surlódások csökkentése végett. Klasszisokkal jobb most a helyzet. Lehet, hogy tényleg ennyi a megoldás? :)