Mutasd

>> Egyéb2007-08-30

2006 év elején barátaimmal közösen elkeztük a Youngtimer Endurance TRophy Organization, alias YETRO klub első hivatalos rendezvényét, a Mátra Túrát szervezni. A klub alaptevékenységének a lényege, hogy elősegítse a Youngtimer korú autók és ezáltal a márkák közti összefonódást olyan formán, hogy évente két alkalommal több napos teljesítménytúrára invitáljuk autóörült szimpatizánsainkat.

A Mátra Túra, mint első hivatalos rendezvényünk, komoly szervezést és lőkészleteket igényelt, melynek egyik kulcseleme a promóció volt. A GTV és más kiemelkedően szép Youngtimer korú autó rajtszámokkal felmatricázta rótta Budapest és az ország útjait, ezzel is hirdetve rendezvényünket. A GTV ezáltal "rivaldafénybe" került. Az egész Esztergomban kezdődött, ahol a méltán híres Teddy készített velünk interjút az Esztergomi Alfa Találkozó kapcsán. Majd folytatódott az RTL Klub televízió Reggeli cíímű műsorában, ahol a Retro tematikájú adás részesei lehettünk, és Sipos F. Tamással adtunk közös interjút. A verseny után számos magazin hasábjain cikkeztek a rendezvényről, itt-ott a GTV-vel is illusztrálva a verseny hangulatát.

Bár egy szervező élesben sose vehet részt a saját versenyén, azért a GTV is kivette a részét a munkából, ugyanis ő volt a szintidő generáló autó.:-)

A verseny túlzások nélkül remekül sikerült és igen jó visszhangja volt. Munkásságunk töretlen!