Mutasd

>> Szerviz2013-09-23

Nos törtent ami törtent, Frankfurtbol hazafele betertem celomtol 180 kilometerre tankolni ahol aztan megällapitottam hogy a bal hatso gumi laposnak tünik.
Elgurultam oldalra a levegötöltöhöz, felfujtam, es mar a fujatas közben is sziszegest figyeltem meg,ami a müvelet utan sem szünt meg.
No akkor ez potkerekes tema lesz.
Elökaptam a potkereket, am teremszetesen a gyäri meretü kerekkulcs nem passzolt a nyäri felni csavarjaihoz.Ekkor jött a Jolly Joker...Mivel ADAC klubtag vagyok riadoztattam a särga angyalt.A telefon utan szamitva 15 percen belül ott volt, elökapta a krokit,meg a szükseges krovat, esmar repült is fel a kerek.A gumiban egy hegyes ködarab volt a vetkes.Miutan felhivta a figyelmem arra hogy max 80-al guruljak, bucsut vettünk, megköszöntem a gyors segitseget es hazagurultunk.Tegnap reggel bevittem egy itteni szervizbe a gumit, es akkor hivtak fel a figyelmem hogy Y -os a sebessegindex (amit teremesztesen tudtam csak mar elis felejtettem) ez annyit jelent hogy futofelületen sem javithato...Es a gumi pärban cserelendö.
Mivel hetvegen megint utazni kell es gyors es gazdasagos megoldas kellett igy ujfent kereses kezdödött.Egyik kollega emlitett egy joembert itt a környeken akinel jo minössegü jo allapotu hasznalt gumik szerezhetök be.Felhivtam,egyeztettünk idöpontot,igy melo utan megis jelentem a helyszinen. 2 perc alatt visszatert egy kb 90% os Pirelli P Zero-val a szükseges meretben.Az är is vällalhato volt igy mondtam neki hozza a masikat is... Fel ora alatt minden a helyen volt ...