Mutasd

>> Szerviz2016-06-07

Par napja figyelmes lettem enyhe nyoszorgesre,gondoltam a hosszbordasszij lesz az.. csere erett.. jolnezett ki dayco tipusu volt. Jott egy kis ido valzozas az az huvosebb csondbe lett.. aztan jott ismet a meleg hat nagyon rakezdett igy mondom szerelo,de varni kell par napot ranezett ugyan is nem csak vonyitott hanem morgott is na mondom itt valami feszito vagy vezeto gorgo lesz vagy a fotengelyekszijtarcsa.. mondja szombaton vigyem aztan megtudjuk.
Pentek este hazafele toltes lampa felgyulladt na mondom ennek annyi.. egyenletes tempoban egyenesen megyk kis gaz elvetel elotte zene kikapcs minnel tobb aram maradjon az aksiba. Ahogy lassul hallom a szij is jelzi h itt van halk koppanassal es csond.. le esett.
Haza hozott gond nelkul bar szervonelkul kicsit nehez volt,de a regi szep mult jutott eszembe mikor nem volt szervo az offos automba.
Elviszem a szerelohoz megnezi hat megtalalta a generator szabadonfutojat kiszakadva a helyerol,szij leesve kisse megegve a szele. Generator haza elrepedve tobb helyen szabadonfuto elhajolva ami megmaradt rajta szvl igen nagy erok hatottak ra..
Generator kicserelve es egy uj gates szij forgatja a rendszert halkan csondben.
Pluszban meg az ablaktorlom is meglett csinalva ugyanis nem ment le a helyere es idegesito volt meg csunya!!
Most teszi a dolgat es szepen leul a helyere keszenleti allasban meg fenn marad ahogy kell.