Mutasd

>> Szerviz2014-05-27

Tegnap volt 4 hete, hogy leparkoltam Petinél a műhelyben váltó olaj cserére, de sajnos kiderült, hogy amitől nagyon tartottam, most már nem halogatható, így még mindig nem moccant az autó... :(
Teljesen megadta magát a kuplung és a kettős tömegű is. Ha jól értettem, eltört benne a rugó is. Ki lett véve a motor, nem volt túl szép látvány... :(
És ha már szét van szedve, csináljunk meg mindent, amit kell!
Stabilizátor (Ruville), elöl a két alsó lengőkar (Ruville), két lengéscsillapító (Sachs), hosszbordásszíj megint (Gates), motortartó gumibak, hátul hossz keresztlengőkarok... és a generátor! Bár Nekem ezek a márkák nem sokat mondanak, a kuplung és a lendkerék Valeo lett, sok helyen olvastam, hogy azt szeretik a járgányok. Remélem, hogy sokáig bírni fogja! Még valami van, ha jól emlékszem, de nem jut eszembe, hogy micsoda... ja, toronycsapágyak.
Plusz 3 sérült kábelem volt, fogalmam sincs, hogy melyik, de azt mondta a doktor úr, hogy lehet ezek egyike miatt állt meg néha csak úgy az autó.

Legalább egy jót is hallottam: a turbo rendben van! :)
Nagyon várom már, hogy teljesen kész legyen, és újra vezethessem!! Van egy olyan sejtésem, hogy jobb lesz, mint "új" korában, és hasonló élmény lesz vezetni, mint a 159-est! :) Könnyed, sima, esetleg még csattogás mentes is... :)
(A költségem kedvezményes, baráti áron dolgozós...)