Mutasd

>> Szerviz2017-03-16

Elviselhetetlen volt már, hogy semmiféle CD-t nem játszott le a gyári navis fejegységem. Az egyetlen CD, amit gond nélkül vitt már oda jutott, hogy csak a CD-n lévő 3-as és 4-es számot játszotta le gond nélkül, a többi akadozott.
Sokat rágódtam rajta, hogy veszek Loudlinket, mert az mégis MP3-as és megmarad a multikormányom stbstb vagy kicserélem a gyári navisomat egy ugyanolyan gyári navisra, ami nem pixelhibás. ....mert az enyém az. Nem olvashatatlan a kijelző, de vannak benne csíkok.
Gondoltam, egy próbát megér, hogy szétszedem és kipucolom a CD olvasóját.
Így is történt a mai nap. Kivettem, szétszedtem, jó erős házipáleszba mártott fülpiszkálóval óvatosan megpucoltam az olvasót.
Próba: olvassa a CD-t akadás nélkül. CD csere -> egy olyat, amit korábban nem játszott le. Most viszi, akadás nélkül. Összeraktam a fejegységet, visszapattintottam a helyére és minden happy.
Fejegységet így már nem kell cserélnem, azt a pixel hibát, ami van, azt elviselem és úgy döntöttem, hogy így már a Loudlink is felesleges, hiszen itthon halomra áll az írható CD, elírogatom őket.