Mutasd

>> Esemény2015-04-23

Elérkeztünk egy újabb mérföldkőhöz. A mai nappal egy éve van nálam a 155. Ez alatt 21258km-t töltöttünk együtt. Így, ennek apropóján írok egy kis összegzőt az eddigi tapasztalatokkal kapcsolatban. Röviden egy kis hisztis k.rva. :)
Bővebben pedig:
Túl vagyunk 2 olajcserén, fogyó-kopó alkatrészek cseréjén, illetve ahogy idő és pénztárca engedi esztétikailag is próbálom kipofozni az autót. De ez lentebb látható is, úgyhogy erről ennyit. Igazából nem bántam meg, hogy anno nem hallgattam senkire és belevágtam ebbe a "kalandba". Dinamikusan szeretek vezetni, a futómű, motor karakterisztikája igazából -(lehet hülyén hangzik, de)- kívánja is. Alig akarok belőle kiszállni. Elektronikus problémám nem nagyon volt idáig, leszámítva, hogy az utóbbi pár hónapban elég furcsa dolog jött rá, amit meg kell oldanom. Sajnos előfordulhat, hogy érintkezési probléma vagy törött vezeték lesz a hiba oka, de azt megtalálni nem lesz egyszerű, jelenleg is dolgozom az ügyön. Ez kicsit beárnyalja a kettőnk viszonyát, de ennek ellenére is összességében pozitív a mérleg, ameddig mosolyt csal az arcomra, addig nem bánom az ilyen dolgait, meg a beletalicskázott pénzt. Igazából itt olyan problémákról írok most, amiktől függetlenül indul-megy-megáll-kanyarodik az autó, csak bosszantó apróságok, amiket nem szabad elhanyagolni. Nyáron műszaki, a közeljövőben lesz még feladat bőven az autóval. Klímát is fel kell tölteni, elektromos hátsó ablakokat meg szeretném már csinálni végre. Ja nem írtam róla blogot, de működik végre a hátsó ablakfűtés is, csak a relé hiányzott, így plugnplay volt a rendszer. Jelenleg, ha gonosz lennék azt mondanám, hogy szabadidő autó. Szabad idődben szereled. Mindig a sok apróság, néha az őrületbe kerget, de ennek ellenére is imádom. Amikor megyek vele el is felejtem ezeket a dolgokat... a másnapi első hidegindításig. :)

szerk.:
Kicsit visszaolvastam a blogban, elfelejtettem leírni, hogy a legelső bejegyzésben tárgyalt ABS mizéria megoldódott. Rendesen működik, valószínű anno a sok állás miatt nem volt még észnél, mikor először kipróbáltam.