Mutasd

>> Tuning és extra2016-02-28

Egy kis fejlemény a CrAppRadio-val kapcsolatban, mert már kajak az...

Hát úgy jártam, hogy nem jól jártam, többe van a leves, mint a hús. Szóval:

Megjött a HDMI hosszabbító kábel, hogy az Android sticket a seggébe tudjam dugni. Összedugom mutatja, hogy ott van valami szar, megjelent az Droid. Lépnék be és a képembe tolja ezt:
"ATTENTION - viewing of front seat video source while driving is strictly prohibited" - és semmit nem tudsz csinálni. Mi van?! Mit mi van?! Ááááh! (képet csináltam, de nem bírom felfogni néha, hogy a telefonról hova lesz. Valaki lerabolja). Na,h, mindegy, utána olvastam.
Szóval ez azért van,mert azt hiszi túl okos...ezt a szart össze kell kötni a kézifékkel és, csak akkor tudnád, nyomkodni, ha be van húzva. :D
OK, köcsög! Google. Van hozzá okosító amcsiból. Drágább a posta, mint az eszköz. kb 7ezer összesen.
OK, legyen...olvasom tovább. Melyik kábelt hova kell dugni...ááááááááá. Test, remote és kézifék a fejegységből. Na ****, a fejegységbe nem ez az ISO kábel csomag van, mert gondolom aki anno vette ennyit spórolt. Hiányzik két ér a kéziféké és a rükié....Szóval? 9ezer UK-ból ez is. Lassan már kijött volna a gyári navis fej az árból.
Össze fogom számolni, hogy mennyibe van eddig.
A keretet viszont le tudtam halászni a fejről, így majd nem kell cserélnem a konzolt, mert befér. Csak ahelyett egy másikat kell vadászni, na tessék. Majd fizukor, elfogyott a pénz erre. Vicc. Költségem két milliárd! Képeket elvitte a cica.

Mikor tegyük fel a nyári gumit? :D