Mutasd

>> Esemény2010-08-21

Mivel viszonylag ritkán járok ki a fővárosból és még ritkábban jutok el az országhatárig, ezért most nagy élmény volt hogy kiautózhattam 1 tele tankot az autóból egy út alkalmával. Az útvonal Keszthely-Sopron-Eisenstadt volt.

Hétfőn érkeztünk meg autópályán a Balaton partjára, Keszthelyre. Aztán szerdán átmentünk Sopronba, ahol bejártuk a környéket. Pénteken már indultunk is vissza, de már az 1-es főúton. Gondoltam, vicces lesz oda-vissza egy tankkal abszolválni a távot, de hazafele úgy lent volt a benzin mutató, hogy muszájnak éreztem megállni tankolni valahol még mielőtt elfogy az utolsó csepp is. Úgyhogy a herceghalmi MOL kúton belepancsoltam 59,09 liter 95-öst. A táv 810,2 km volt, így a fogyasztás 7,3 L lett. Már megint fogyasztott egy jót, sőt ezúttal rekordot döntött. Egyszer kipróbálom azt is, mennyit iszik ha beállok a sorba rendesen és nem fickándozok.:)

Jó volt a nyaralás, és számomra az utazás is nagyon hamar eltelt. Alfát vezetni akkora élmény. Utálok kiszállni belőle.:) Ez a reklám viszonylag jól adja vissza az érzést.