W.2015-06-29 19:07:26 // 76629
Nekem az előzőben volt és nagyságrendekkel jobban szólt. A kalaptartóban viszont állandóan zörög a roló a mély miatt. Ennek semmi köze az eleganciához szerintem.
csokagm2015-06-29 19:03:50 // 76628
Na ez a verzió nem játszik :)
Nyaralásnál, egyéb utazásoknál jól jön a méret, illetve kajak felszerelések is sok helyet foglalnak.
/Egyébként szerintem a 166 túl elegáns autó ahhoz hogy mély legyen a csomagtartóba, persze ez lehet az én hülyeségem./
Nyaralásnál, egyéb utazásoknál jól jön a méret, illetve kajak felszerelések is sok helyet foglalnak.
/Egyébként szerintem a 166 túl elegáns autó ahhoz hogy mély legyen a csomagtartóba, persze ez lehet az én hülyeségem./
W.2015-06-29 19:01:03 // 76627
Egy közepes mélyládát erősítővel a csomagtérbe! Sokkal jobban szól!
csokagm2015-06-29 18:38:06 // 76626
Tönkrement az egyik mélyem a kalaptartóban.
2 verzió van:
- 1 megjavíttatom ( ha lehet ilyet)
- veszek egy új párt
Nem tudom hogy egy új párral milyen lenne a hangzás, mégiscsak ehhez találták ki.
Mit javasoltok? :)
2 verzió van:
- 1 megjavíttatom ( ha lehet ilyet)
- veszek egy új párt
Nem tudom hogy egy új párral milyen lenne a hangzás, mégiscsak ehhez találták ki.
Mit javasoltok? :)
Smith2015-06-29 18:32:13 // 76625
Leveszed az aksit mielőtt szétszeded, mert utána hibajel lesz ha szétszedés közben rajt az akku. Az is elég ha nincs rajta a gyújtás, de ajánlják az akku leszedést. Ez nem nagy gond amúgy ha mégis hibára fut, törölhető két kattintással. De ha nincs kattintód, bosszantó.
Nyugodtan szedd szét, nem fog felrobbanni. Nem tudom mit akarsz szétszedni, de az átvezetőre nagyon vigyázz, ne tekergesd, ne csavargad, ugyanúgy tedd vissza ahogy volt. Az ott a legkényesebb cucc, kényesebb mint a légzsák.
Nyugodtan szedd szét, nem fog felrobbanni. Nem tudom mit akarsz szétszedni, de az átvezetőre nagyon vigyázz, ne tekergesd, ne csavargad, ugyanúgy tedd vissza ahogy volt. Az ott a legkényesebb cucc, kényesebb mint a légzsák.
DieselManiaco(NagyVad)2015-06-29 18:30:48 // 76624
ha nincs szét taposva nincs vele baj:)
vologya[kendács mester]2015-06-29 18:23:44 // 76623
Csak nyugodtan feszítsd szét, nem lessz semmi baj!
Ugyan itt: nagy mennyiségben kötszer, antibiotikum és vezető oldali légzsák olcsón eladó! :D
FONTOS. Várd meg míg valaki mond valami használhatót :D
Ugyan itt: nagy mennyiségben kötszer, antibiotikum és vezető oldali légzsák olcsón eladó! :D
FONTOS. Várd meg míg valaki mond valami használhatót :D
KisP2015-06-29 17:18:29 // 76622
Sziasztok, egy kérdés ; ha a kormányt középső részét szétszedem akkor a légzsák ugye semmiképp sem fog a pofámba robbanni? :)
Még nem volt légzsákos autóm, igy ezzel kapcsolatban tudatlan vagyok.
Még nem volt légzsákos autóm, igy ezzel kapcsolatban tudatlan vagyok.
Don Gombóc2015-06-29 07:13:47 // 76621
Az amit az X6-os tulaj csinált teljesen természetes. :-)
Te biztos ismered a mondást. " Tótnak reggel nincs esze, délután meg annyi sem" :-)
Te biztos ismered a mondást. " Tótnak reggel nincs esze, délután meg annyi sem" :-)
V.Tomi.145-146 🍀2015-06-28 22:08:00 // 76620
Sziasztok! 164 TDről érdeklődnék hogy mi a véleményetek?. Köszi előre is :)
mex862015-06-27 10:24:00 // 76619
hátsó toldat odavan (jobb sarok berepedve pl)
hátsó dob picit szar már
hangszóró"rács" hátul kiszakadva
belső szőnyeg hiány
első toldat alja lekaristolva (alsó borítás, karter, bölcső??)
anyós felőli burkolat a váltóboxon oldalt csálé, a kesztyűtartófedél folytatásában (fűtőradiátor/motor mókolás?)
hirtelen ennyi tűnt fel, de majd kiegészítik ha még találnak vmit.
egyébként igazán megindult a nyálelválasztásom rá...
hátsó dob picit szar már
hangszóró"rács" hátul kiszakadva
belső szőnyeg hiány
első toldat alja lekaristolva (alsó borítás, karter, bölcső??)
anyós felőli burkolat a váltóboxon oldalt csálé, a kesztyűtartófedél folytatásában (fűtőradiátor/motor mókolás?)
hirtelen ennyi tűnt fel, de majd kiegészítik ha még találnak vmit.
egyébként igazán megindult a nyálelválasztásom rá...
vologya[kendács mester]2015-06-27 10:16:03 // 76618
Tegnap elment a vörös bőr belső Lengyelországba (+egy Belga donor kocsi). Egy bazár tulaj viszi el, gondolom lessz ott is tákolás belőle, de a fickó bekínált nekem egy FL-est és bár én nem vagyok nagy rajongója, de ahogy nézegettük az asszonnyal a képeket kicsit azért szerelmesek lettünk. Sok itt a sasszemű tapasztalt vásárló, ezért kérném, hogy elfogultság nélkül nézzétek már meg a képeket nem e tűnik fel valami. Az após öli az agyamat, hogy kellene már egy nagy családi autó (mint ha Romi nem az lenne), ami ÚJ és 5év garancia meg ilyen hülyeségek. De nehogy már most kezdek új kocsit venni, ha van ilyesmi is.
Na szóval Ő lenne az.
Az árat már le is vertem pár száz euróval :-)
Na szóval Ő lenne az.
Az árat már le is vertem pár száz euróval :-)
forrasr2015-06-26 20:16:13 // 76617
:) ugye, pedig milyen jó autó, gyanús az új jövevény még jobb lesz, ha csak a számokat nézem, várom már a kispolgári verziót akár jófajta dízelmotorral(mindjárt megölnek lábbal virtuálisan), remélhetőleg az is hasonlóan kívánatos lesz.
Érdekes, hogy '98-ban mikor megjelent a 66 is elég jó volt minden szempontból a konkurenciához képest, ennek ellenére sem terjedt el. Az olasz piac mellett ausztriában látni még el sokat, valószínű a rex felügyelő adhatta ott el.
Érdekes, hogy '98-ban mikor megjelent a 66 is elég jó volt minden szempontból a konkurenciához képest, ennek ellenére sem terjedt el. Az olasz piac mellett ausztriában látni még el sokat, valószínű a rex felügyelő adhatta ott el.
.......................2015-06-26 19:29:00 // 76616
legközelebb 4C vel kellene menni,
aztán néznének a gyorsulásin
aztán néznének a gyorsulásin
vologya[kendács mester]2015-06-26 19:13:58 // 76615
Egy ló persze hogy nem ér semmit, de 226 már kurvára tudja hogy kell nekiLÓdulni :-) Mind olasz telivér. Arabok nem gyártanak kocsikat? Arab telivérrel még durvább lenne :-)
Mr. Z2015-06-26 18:37:41 // 76614
Ez jogos hoy ne szapulják de nem is tetszhet mindenkinek. Én mikor 5 éve első Alfám vettem az volt a jelmondat hogy Merj különbözni! Most a giulia fórumra nézve azt gondolom új jelmondat merj hasonulni! Ez mindent elmond nem is akarok róla vitázni mert izlésről nem lehet
Zotya 1642015-06-26 18:27:59 // 76613
A lóversenyen sem ér a ló semmit, zsoké nélkül. :))
vologya[kendács mester]2015-06-26 18:14:35 // 76612
Nem az én érdemem. D -ben hagytam, tudja magától mit kell csinálni. Most már jó a kocsi.
Zotya 1642015-06-26 18:00:54 // 76611
Értem ,de a kilók szart sem érnek. legalábbis az én szemszögemből. Nem ez alapján mérik az erőt. De hagyjuk, én is a vasra gondoltam , olyan szempontból ,amit írsz is, örülj ,hogy nem baxták össze. Amúgy a gyorsulási helyezésért gratula. :)
vologya[kendács mester]2015-06-26 17:52:42 // 76610
Most 102 kg vagyok és gyúrok újra (mellizom szakadás) és tudok csúnyán nézni, de beismerem, hogy fostam kicsit. De inkább az autót féltettem, nem csak mert családtag, hanem mert haza is kell jönni.
Zotya 1642015-06-26 17:48:06 // 76609
Van vér ,a pucádban. Még jó ,hogy valamelyik BMW-s, nem vitt magával géppityut. :))))
vologya[kendács mester]2015-06-26 17:31:23 // 76608
Tudjátok mi? Vissza minden. ÉN vagyok a legnagyobb Alfa rajongó! És erre van kb. 600 tanúm is :-) 3 hete voltam Csehországban az egyik legnagyobb (na jó kb. 4. legnagyobb) BMW-s klub 11. találkozójára (alapító és tiszteletbeli tagként). Ha AUDI-val mentem volna, meg is lincselnek helyben, de így megúsztam kb.50 BMW matricával. 2 napot voltam ott az "ellenséggel" összezárva. Na amit itt egyesektől kapok, az semmi ahhoz képes ami ott volt. Az asszony már 2 óra után haza akart jönni. Ja és 9. lettem a gyorsulási versenyen 47 -ből (téli gumival és automatával). :D
Vannak képek is az asszony telefonjában.
De ott is megesett, hogy egy részeg majom az X6 -osával nekem akart jönni, mert mit keresek mint "gyalogos" az úton. Most már biztos, hogy jövőre Audival megyek!
Vannak képek is az asszony telefonjában.
De ott is megesett, hogy egy részeg majom az X6 -osával nekem akart jönni, mert mit keresek mint "gyalogos" az úton. Most már biztos, hogy jövőre Audival megyek!
mex862015-06-26 17:08:38 // 76607
csendben megjegyzem, nagyon rég szólt már a fórum a nagyszerű 166osról...
vologya[kendács mester]2015-06-26 15:19:02 // 76606
Komolyan mondom még az Audi-s fórumokon sem voltak ilyen fanatikusok (a BMW-seknél voltak). A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van. Bocs hogy én egy újabb SZ-t vártam! Beismerem, kicsit túlreagáltam, kicsit emészteni kellett volna, de valljuk be, itt néhány ember reakciója már inkább csak személyeskedés, mint objektív hozzászólás.
Már kb. 15 éve dolgozom digitális médiával (ban), így teljesen értem a "troll" jelző jelentését, de nem gondolom, hogy jogosan aggatod rám. Egyszerűen primitíven őszinte vagyok. Tudom, hogy nem szívesen tátsz(tok) itt, de van itt néhány igazán komoly tapasztalattal rendelkező ember is, akik miatt érdemes itt maradni. Persze ők privátban kommunikálnak!
Részemről nincs harag, egyszerűen nem is értem miért fajulnak mindig idáig a dolgok. Most benéztem a GIULIA topicba és már értem is a dühös reakciókat. Oda kellett volna mennem vélemény nyilvánítani, vagy inkább másokét elolvasni és hagyni a fenébe.
Ugyanitt vörös bőr belső eladó.
Már kb. 15 éve dolgozom digitális médiával (ban), így teljesen értem a "troll" jelző jelentését, de nem gondolom, hogy jogosan aggatod rám. Egyszerűen primitíven őszinte vagyok. Tudom, hogy nem szívesen tátsz(tok) itt, de van itt néhány igazán komoly tapasztalattal rendelkező ember is, akik miatt érdemes itt maradni. Persze ők privátban kommunikálnak!
Részemről nincs harag, egyszerűen nem is értem miért fajulnak mindig idáig a dolgok. Most benéztem a GIULIA topicba és már értem is a dühös reakciókat. Oda kellett volna mennem vélemény nyilvánítani, vagy inkább másokét elolvasni és hagyni a fenébe.
Ugyanitt vörös bőr belső eladó.
Zsunior2015-06-26 15:06:37 // 76605
Látom történelem órán odafigyeltél, mert megjegyezted Hitler és Sztálin nevét. Magyar órán a szövegértés résznél is oda kellett volna...
Andy2015-06-26 14:54:49 // 76604
Ja még erre is reagálok, mert ekkora butaságot régen nem olvastam itt!
Hitler meg Sztalin... Jézusom!
Az én értékrendemben nem az az ember az "alfás" akinek most véletlen ilyen tipusú autója van, hanem aki akkor is kiáll a márka mellett amikor baj van, vagy szapulják!
És aki ilyen az nem fröcsög a legújabb modell debütálásának napján!
Hitler meg Sztalin... Jézusom!
Az én értékrendemben nem az az ember az "alfás" akinek most véletlen ilyen tipusú autója van, hanem aki akkor is kiáll a márka mellett amikor baj van, vagy szapulják!
És aki ilyen az nem fröcsög a legújabb modell debütálásának napján!
Andy2015-06-26 14:47:57 // 76603
Idág azt hittem hogy Te érted is amit olvasol. De revidiálnom kell az álláspontomat.
Úgy látom, baj van nálad is a szövegértéssel. És így parttalan bármiféle beszélgetés kettőnk között!
Joga van... elmondhatja hogy nem tetszik. Oké aláírom! De kedvenc trollunk nem ezt tette hanem konkrétan " lekorcsozta" .
Akkor nekem is jogom van bevakkantani, nem??
Na erről ennyi!!
Úgy látom, baj van nálad is a szövegértéssel. És így parttalan bármiféle beszélgetés kettőnk között!
Joga van... elmondhatja hogy nem tetszik. Oké aláírom! De kedvenc trollunk nem ezt tette hanem konkrétan " lekorcsozta" .
Akkor nekem is jogom van bevakkantani, nem??
Na erről ennyi!!
Mr. Z2015-06-26 13:10:58 // 76602
Ez kicsit túl emocionális hozzáállás! Tehát szerinted akinek nem tetszik esetleg valamelyik Alfa az bem ide való? Vagyis aki nem pont úgy gondolkodik mint te az nem ide való? Stalin és Hitler is hasonlóképpen gondolkodott ők se fogadták el ha balaki másképp gndolkodott mainstream ma divat tudom. Akkor beállok én us a sorba BMW idrive-ot minden alfába fenébe a tradíciókkal amikre eddig olyan sűrün hivatkoztunk. Félelmetes hogy gondolkodnak egyesek!
Zsunior2015-06-26 12:40:36 // 76601
Akkor biztos helyénvaló, hogy a márka fanatikusait összegyűjtő közösségi portálon a márkát megmentő típust a bemutatás pillanatától kezdve (úgy, hogy azt élőben még nem is látták) ócsárolják, fikázzák, alaptalan negatív kritikával illetik. Tudnám ezek az emberek mit keresnek itt.. Olcsó volt alfát venni, aztán ide ette a fene..
Mr. Z2015-06-26 12:18:07 // 76600
szerintem az hogy valaki Alfa rajongó nem kell minden egyes típusra kivernie, szabad véleményt alkotni ha valakinek nem tetszik az új vas szílusa annak szíve joga ezt elmondani! Én örülök hogy újra lesz olasz V6. Valóban szép de picit talán mindenki meghökkentőbbet várt persze ebből többet eladnak majd. De nem lesz valaki kevésbé alfás akinek nem tetszik vagy többet várt. Amúgy sincs olyan autó ami mindenkinek tetszik.
Mattyancs2015-06-26 09:01:47 // 76599
Ez brutál. Nyugdíjas leszek , de lesz ilyenem! Akkor már szegény 166-om igazán veterán lesz, így azt garázsban tartom és csak leporolom.
vologya[kendács mester]2015-06-26 07:51:57 // 76598
Vörös belsőnél milyen a (tető)kárpit színe gyárilag? Kicseréltem mindent, de valahogy nem az igazi. Azt hittem, hogy a 1999-es és a 2001-es csak apróságokban különbözik, erre megláttam a csomagtér világítást :-)
vm2015-06-25 19:23:33 // 76597
Jóvanakkor... Már azt hittem vén szentimentális hülye vagyok, hogy megkönnyezem, mikor Bocelli mögött begurul a színpadra.
Bakker...ha lenne erről egy jó HD videjó...
Én most nagyon, nagyon büszke Alfás vagyok. Tök rég volt ilyen... ;-)
Bakker...ha lenne erről egy jó HD videjó...
Én most nagyon, nagyon büszke Alfás vagyok. Tök rég volt ilyen... ;-)
Cro1662015-06-25 19:16:11 // 76596
Szerintem bitang jól néz ki..bele lehet képzelni ezt-azt, ide-oda...de minek. Rossz oldalon van a benzinbetöltő nyílás :D Ennyi
Smith2015-06-25 16:32:26 // 76595
Egyetértek.
4C? Nem tetszik egyáltalán. Mito? Na neeee.... Giulietta? Hányni tudnék tőle.
De ez. Ennek minden centimétere jöhet ahogy van :)
4C? Nem tetszik egyáltalán. Mito? Na neeee.... Giulietta? Hányni tudnék tőle.
De ez. Ennek minden centimétere jöhet ahogy van :)
Grando2015-06-25 14:59:14 // 76594
Egyszerűen én sem tudom megérteni, hogy akinek nincs hozzá egy jó szava, az mi a fenének kínlódik azzal, hogy egyáltalán foglalkozik vele. Bosszantó. Na nem nagyon, csak kb. annyira, mint egy csukott pisztácia. Egy kis ideig kurvára mérges rá az ember, de aztán kivágja a kukába, ahová való. :D
takip2015-06-25 14:21:26 // 76593
És sajnos sokan arról is megfeledkeznek, hogy elsőre egy versenyképes, erős változatot mutattak be, nem üres igéreteket, hogy majd lesz ilyen-olyan csúcskivitel, amit az elbizakodott darabszámok függvényében tettek. Szép a pl.: 159-es, de egy rendes tűzes változat nem volt sajnos.
Ez a bemutatkozás tényleg bizakodásra ad okot és érezhető, látható hogy leválasztották a FIAT-ról a márkát, új elvek mentén az alapoktól indultak.
Ez a bemutatkozás tényleg bizakodásra ad okot és érezhető, látható hogy leválasztották a FIAT-ról a márkát, új elvek mentén az alapoktól indultak.
Zotya 1642015-06-25 14:08:50 // 76592
Azt gondolom, hogy az általad leírtakban minden benne van,amit szerény személyem gondol ,az új " jövevénnyel" kapcsolatban. Hosszú utat járt be a Giulia,de egy műalkotást kaptunk,nem 2-3 hónap alatt tervezett, összelökött xart. Hasonlítgatni lehet,de értelmetlen,mert ha belegondolunk ,bármelyik tipusban találhatunk egy másikkal megegyező vonalakat,megoldásokat. Ez a gép szvsz. gyönyörű és egyedi jegyeket hordoz magán, amit más márkánál nem tapasztaltam. ........"mert Alfás vagyok". :)
Andy2015-06-25 13:19:52 // 76591
Nézem ezt a csodálatos videót! Próbálom értelmezni a magam egyszerű módján. Látom amint a sötétségből, a reményvesztettségből kiér a fényre, mit ki ér, ki robban, egy a mai kornak teljesen megfelelő, coupéba hajló sportos limuzin.
Feláll a szőr a karomon, könnycsepp jön a szemem sarkából, hangosan dobban a szívem, mert ALFÁS vagyok!
Ezért a márkáért már a saját édesapámmal is hajlandó vagyok összeveszni.
És akkor mindenféle önjelölt szakértők elkezdik fikázni egy rajongói oldalon, meg úgy általában mindenfelé!
Hasonlítják BMW-hez, Audihoz, Kiához, meg még a tököm tudja mi mindenhez.
Mert ebből a szögböl, meg abból a szögből, meg ha jól megnézed...
Hát jól megnéztem és ez az ALFA GIULIA, a gyár 2015-ös remekműve!
Olyan lehet hogy nem tetszik valakinek, de könyörgöm tartsa már magában, legalább az öröm óráiban!
És soha, de soha ne hasonlítsa mindenféle offos kocsikhoz!
Pláne ha nincs is igaza! Mert ennek a segge, ha már mindenképpen hasonlítani kell akkor ehhez hasonlít és nem egy Kiához, vagy BMW-hez.
Emlékszem mikor még a 166 volt a "hú de ronda, hogy néz ki a lámpája", de mivel már elég olcsó, egyből "szép ez" !
És ettől is okádni tudnék...
Feláll a szőr a karomon, könnycsepp jön a szemem sarkából, hangosan dobban a szívem, mert ALFÁS vagyok!
Ezért a márkáért már a saját édesapámmal is hajlandó vagyok összeveszni.
És akkor mindenféle önjelölt szakértők elkezdik fikázni egy rajongói oldalon, meg úgy általában mindenfelé!
Hasonlítják BMW-hez, Audihoz, Kiához, meg még a tököm tudja mi mindenhez.
Mert ebből a szögböl, meg abból a szögből, meg ha jól megnézed...
Hát jól megnéztem és ez az ALFA GIULIA, a gyár 2015-ös remekműve!
Olyan lehet hogy nem tetszik valakinek, de könyörgöm tartsa már magában, legalább az öröm óráiban!
És soha, de soha ne hasonlítsa mindenféle offos kocsikhoz!
Pláne ha nincs is igaza! Mert ennek a segge, ha már mindenképpen hasonlítani kell akkor ehhez hasonlít és nem egy Kiához, vagy BMW-hez.
Emlékszem mikor még a 166 volt a "hú de ronda, hogy néz ki a lámpája", de mivel már elég olcsó, egyből "szép ez" !
És ettől is okádni tudnék...
csokagm2015-06-25 12:58:56 // 76590
Foleg ugy hogy a konkurencia sem szarral gurít igy valoban ez egy otbol ötös autó.
Nekem nagyon bejön... Kivancsi vagyok a belere. No meg a motorra (most a kinézetre gondolok). Bar gyanítom hogy itt gusztusosan lesz ,,talalva" nem egy műanyag halmaz lesz.:)
Nekem nagyon bejön... Kivancsi vagyok a belere. No meg a motorra (most a kinézetre gondolok). Bar gyanítom hogy itt gusztusosan lesz ,,talalva" nem egy műanyag halmaz lesz.:)
vm2015-06-25 12:44:57 // 76589
Talán mert kicsit sok lett már 12 óra alatt a fanyalgásból. Tízből hatan elsírják az első benyomás miatti bánatukat ahelyett hogy pár percet gondolkodásra szánnának, mi az oka a koncepciónak, és mik a célok ezzel.
Már a csapból is a "tisztabéjemvé" picsogás folyik, és megint nem gondolkodnak a júzerek...
Az én mindenféle szélsőségtől és emocionális felhangtól mentes véleményem az, hogy itt és most, ez telitalálat.
Az autón már nem múlik, csak a népen, hogy veszik-é majd, vagy nem.
Ezen túl mutató, szubjektív véleményem meg az, hogy miközben a Giu, és a MiTo nem igazán mozgatta meg a fantáziámat, ez kurvárakéne kategória...
Már a csapból is a "tisztabéjemvé" picsogás folyik, és megint nem gondolkodnak a júzerek...
Az én mindenféle szélsőségtől és emocionális felhangtól mentes véleményem az, hogy itt és most, ez telitalálat.
Az autón már nem múlik, csak a népen, hogy veszik-é majd, vagy nem.
Ezen túl mutató, szubjektív véleményem meg az, hogy miközben a Giu, és a MiTo nem igazán mozgatta meg a fantáziámat, ez kurvárakéne kategória...
RB 832015-06-25 12:22:58 // 76588
Sziasztok, Fiat ecu scan hiba olvasáshoz melyik kábelt ajánlanátok?
Alfa 166 2.4jtd 2002 110kw
Köszönöm
Alfa 166 2.4jtd 2002 110kw
Köszönöm
KisP2015-06-25 09:51:17 // 76587
Olyankor mi a teendő , amikor belülről gombnyomásra nem pattan ki az tankfedél? Néha működik , néha nem. Van valami megszokott hiba jelenseg?
Ma tankoltam és hátulról kellett megrántanom a zsinórt hogy kinyiljon.:)
Ma tankoltam és hátulról kellett megrántanom a zsinórt hogy kinyiljon.:)
Zsunior2015-06-25 08:11:23 // 76586
vologya[kendács mester]2015-06-25 06:52:39 // 76585
Na én valami hasonlóan értelmes választ vártam. Én csak azt akartam mondani, hogy ha ránézek most is egy 164 -esre azért megdobogtatja a szivem, erőt sugároz mint akar a 75 ös vagy a 33-as. A ķémfotók és tegnapi bemutató fotói után ezt nem éreztem a Giulia nal.
Tudtommal én itt még nem bántottam senkit, szóval nem igen értem mi ez az ellenséges hangnem velem szemben. Még folytathatnám én is gúnyos és bántó megjegyzésekkel, de ...
Tudtommal én itt még nem bántottam senkit, szóval nem igen értem mi ez az ellenséges hangnem velem szemben. Még folytathatnám én is gúnyos és bántó megjegyzésekkel, de ...
dev1662015-06-25 01:40:39 // 76584
A Giulia azért lett olyan, amilyen, mert a pulóveres szentül megvan róla győződve, hogy csak akkor tud eladni egy alfát, ha az minden kelendő, divatos verdára hasonlít. Az eladások majd igazolják ezt vagy sem. Részemről drukkolok, hogy sokat eladjanak belőle, mert akkor végre talpra állhat a márka.
A formát még szokni kell. Az első benyomásom az, hogy fantáziátlan és elnagyolt. Nem tud elsőre tetszést aratni. Az elődök tudtak. Gyakorlatilag mindenből belegyúrtak egy kicsit. Semmi előremutató, semmi egyedi. Kínkeservesen igyekszik megfelelni a közízlésnek, de nyomokban sem maradt abból a magabiztos művészi kidolgozottságból, azokból a finom tökéletes részletekből, amikből akadt bőven bármelyik korábbi modellen és amitől az Alfák mindig is formailag élen jártak.
Ez az új fajta puritánság még jól állt a 4C-nek, de egy 25 milliós 500+ lóerős überszedánnak kifinomultságot kellene sugároznia.
Remélem holnapra tetszeni fog, még barátkozom vele.
A formát még szokni kell. Az első benyomásom az, hogy fantáziátlan és elnagyolt. Nem tud elsőre tetszést aratni. Az elődök tudtak. Gyakorlatilag mindenből belegyúrtak egy kicsit. Semmi előremutató, semmi egyedi. Kínkeservesen igyekszik megfelelni a közízlésnek, de nyomokban sem maradt abból a magabiztos művészi kidolgozottságból, azokból a finom tökéletes részletekből, amikből akadt bőven bármelyik korábbi modellen és amitől az Alfák mindig is formailag élen jártak.
Ez az új fajta puritánság még jól állt a 4C-nek, de egy 25 milliós 500+ lóerős überszedánnak kifinomultságot kellene sugároznia.
Remélem holnapra tetszeni fog, még barátkozom vele.
Andy2015-06-24 22:53:48 // 76583
Nem kibaszottul mindegy hogy tetszik-e neked vagy nem tetszik?
Qrva soká lesz mire megveheted 1000 euróért.
Addig meg majd megszokod a formáját...
Qrva soká lesz mire megveheted 1000 euróért.
Addig meg majd megszokod a formáját...
Zsunior2015-06-24 22:50:29 // 76582
Az a baj, hogy már mindenki tudja, hogy Te egy troll vagy. Így már nem üt akkorát :)
vologya[kendács mester]2015-06-24 22:32:48 // 76581
Ne mond, hogy neked tetszik?!
Grando2015-06-24 22:15:03 // 76580
Hát véleménye végülis mindenkinek lehet. Legfeljebb hülyeség. :D ;)