Információs oldalak >> Médiaajánlat

Médiaajánlat

A 2004 év elején indult Alfa Amore a magyarországi Alfa Romeo tulajdonosok legnagyobb internetes közössége, ahol központi téma az autózás szeretete. Kérjük tekintsd meg médiaajánlatunkat!
Alfa Amore >> Információs oldalak  

Töltsd le részletes médiaajánlatunkat és ha felkeltette érdeklődésed, keress meg bennünket!

Az Alfa Amore története

Az Alfa Amore elődje egy internetes alfás fórum volt, amelyből 2004 tavaszán kinőtte magát egy külön közösség. Nekik a fórum már nem volt elég, egy igazi közösségi oldalra volt szükségük.
 
Az alapkoncepció – amelyen a készítők azóta sem változtattak – az volt, hogy az Alfa Amorén csak az lehessen tag, akinek van, vagy volt már Alfa Romeója. Ezzel a készítők azt akarták elérni, hogy tényleg csak azoké lehessen az Alfa Amore, akik imádják az Alfákat.

Az Alfa Amore elnevezést azért választottuk, mert jelentése mindenki számára érthetõ és könnyen megjegyezhetõ.

Az Alfa Amore ezután komoly fejlődésnek indult: ahogy nőtt a tagság, egyre látogatottabb lett a hagyományos esztergomi találkozó, majd ahogy a tagok egyre jobban megismerték egymást, megszaporodtak a kisebb-nagyobb rendezvények is.

Az Alfa Amore két saját rendezésű találkozóval büszkélkedhet. Ezek közül az egyik az esztergomi Alfa Romeo Találkozóból "kinőtt" AlfaCity, amely két éve Komáromba költözött és Közép-Európa legnagyobb alfás rendezvényévé vált. Legutóbb mintegy 1000 Alfa Romeo és 5000 vendég vett rajta részt.  A másik rendezvény a KUL, amely a hagyományos, évadzáró rendezvényünk, mintegy 150-200 autóval.

Szerveztünk már közös találkozókat a Hondásokkal, a BMW-sekkel, sőt a Porschésokkal is. A tagok egyre több helyen rendeznek összejöveteleket, szinte minden régiónak van már saját, 100-200 Alfa Romeót megmozgató rendezvénye. Rendszeresen szervezünk magunknak pókerversenyt, gokart-versenyt, de az alfás horgászversenyek is népszerűek.
 
A kezdetek óta az oldal többször megújult, bevezettünk jópár "webkettes" funkciót, így például már blogot is írhatnak a tagjaink autóik mindennapjairól. Az Alfa Amore egy internetes játszótér, ahol minden alfa-imádó kiélheti a rajongását.

Tagok, statisztikák

Az ismeretségekből barátságok születtek, sőt, ahogy egyre több lány regisztrált az Amoréra, szerelmek is szövődtek. Talán nem túlzás azt állítani, hogy az Alfa Amore tagjainak is köszönhető, hogy a magyarországi alfások többsége tudja: ha Alfa jön szembe az utakon, integetni, villogni kell egymásnak.

Az oldalnak speciális figyelemfelkeltõ eszközei vannak, melyek nagy népszerûségnek örvendenek. A tagok a még nem regisztrált Alfa tulajdonosok szélvédõjére kártyanaptárt tesznek, amely az Alfa Amoréra irányítja õket. A legtöbb tag autóján az oldalindex felett kígyó jelzi, hogy az Alfa Amoréhoz tartozik, illetve sokak szélvédõjén, vagy rendszámkeretén látható a www.alfaamore.hu matrica. Mindezek a tagtoborzás lehetősége mellett erõsítik a közösségi érzést.

Az Alfa Amore jelenleg több mint 5000 tagot számlál, hetente 10-20 újabb Alfa Romeo tulajdonos csatlakozik hozzánk. Látogatóink 20 százaléka nő. Legtöbbjük 35-34 éves (47%), és 20 százalékuk budapesti lakos. Tagjaink többsége nem csak az olasz autókat, hanem az olasz kultúrát, gasztronómiát is kedveli.

Magyarországon belül Budapesten, Pécsen, Szombathelyen, Szegeden és Miskolcon van a legtöbb Alfa Amorés. További - ország, város, típus szerinti - statisztikák itt.
 
Az Alfa Amore a Facebookon is egyre népszerűbb, jelenleg több mint 18 ezren kedvelik. Legtöbben Budapestről, Szegedről, Pozsonyból és Rómából kedvelik az Alfa Amorét a Facebookon.

Az Alfa Amorét megtalálod a Facebookon, a YouTube-on, az Instagramon és a Twitteren is.

Hirdetési lehetőségek

  • különböző méretű bannerek
  • Kiemelt hírek
  • Kiemelt hirdetés az adok-veszek rovatban
  • Szponzoráció
  • Nyereményjátékok
  • Hírlevél megjelenés

Ha felkeltettük érdeklődésed, keress meg bennünket!

Halápi Zsolt: 06-30-317-8515
E-mail: info@alfaamore.hu