Jaja....nehéz ilyen silány minőségű felvételből bármit megállapítani,beazonosítani. Nekem azonnal a Black Box kattant ,a feltett kérdésre.Remélem segítettem ,a" földimnek"! :)))
Na mi meg igyunk akkor és koccintsunk! Én iszok egy gin-tonikot. HátTEEE!? :DDD
Az biztos hogy ez egy nagy nótájuk volt,jól látod:-))))) És az éberséged meg ér egy virtuális koccintást......én semmit nem tudtam kihámozni a rejtvényből! Mivel koccintunk?....végre megint egy alkalom:-DDD
Volt pár haverom,akik értetlenül néztek rám...hogy mi van? Az extrémitás azért beszűkíti a rajongó tábort,de lehet hogy ez náluk pont fordítva sült el :-D
Hát kedves komám feladtad ,a leckét! :) Az egész felvételt uralja a dob,a konga,és a lézerpatronok! :DDD Nade a hatodik perc környékén hallani némi női vernyálolást is, amiről nekem a Black Box egyik nótája ugrott be.
Gondolom te sem tudtad megfogalmazni,hogy mit szeretsz ebben a bandában. Nekem nem sikerült:-)))) A sziget fesztiválon volt Tribute banda és nagyon jól játszották a számokat......a hisztérikus éneket is egy az egyben nyomta az énekes....mindig beőrültem,persze elötte rágyúrtam pár fröccsel :-DDD
ne mááá!
Te is zúztad ? Még a hasonló zenéket sem nagyon csípem,de ez a banda nagyot robbantott a 90-es évek elején:-))) Nagyon szerettem kocsiba bömböltetni ezt az anyagot :-)) ZÚZZUNK MÉG !