100 nap múlva AlfaCity!?

2020-04-08  Alfa Amore
Az elmúlt napokban többen kérdeztétek tőlünk, hogy befolyásolja-e az idei AlfaCity megrendezését a koronavírus-járvány.
Hírek >> 2020  


SCROLL DOWN FOR ENGLISH!

Az elmúlt napokban többen kérdeztétek tőlünk, hogy befolyásolja-e az idei AlfaCity megrendezését a koronavírus-járvány. Jelen pillanatban úgy készülünk (és annak drukkolunk), hogy júliusban meg tudjuk tartani a rendezvényt, folyamatosan szervezzük a programokat, tárgyalunk a kiállítókkal. Sok dologba beruháztunk már idén, hogy ez a rendezvény még különlegesebb lehessen, mint a korábbiak.

Abban bízunk, hogy júliusban már semmi nem fogja veszélyeztetni a rendezvényt, és együtt ünnepelhetjük az Alfa Romeo 110. születésnapját AlfaCityben.
 
Természetesen mi is látjuk, hogy a helyzet napról napra változik, vannak negatív és pozitív jelek a jövőre nézve, de most, április elején nem tudunk úgy hozzáállni, hogy lemondjunk AlfaCity megszervezéséről. Úgy gondoljuk, rosszabb lenne az, ha most lemondanánk, és június elején pedig kiderülne, hogy mégis megtarthattuk volna…
 
Amennyiben a következő hónapokban mégis úgy látjuk majd, hogy a helyzet megoldhatatlanná teszi a rendezvény lebonyolítását (értsd: bejelentik, hogy a nyári hónapokban is tiltják a rendezvényeket) akkor ezt az évet ki kell majd hagynunk.
 
Ebben az esetben a már megváltott jegyek természetesen érvényesek lesznek a 2021-es AlfaCityre, amelyet várhatóan ugyanígy, július 17-18-án rendezünk meg. A megrendelt pólókat és a 110. születésnapi ajándékcsomagokat pedig a nyár folyamán legyártatjuk és kipostázzuk. Ha pedig már van AlfaCity2020-as matricád, akkor díjmentesen egy “1”-es számot küldünk hozzá, hogy könnyen átjavíthasd majd a dátumot 2021-re!
 
A jegyvásárlást tehát nem érinti mindez, vásárold meg jegyedet a www.alfacity.hu oldalon, elveszni nem fog!
 
Addig is, hogy minél hamarabb túl legyünk ezen a helyzeten, az Alfa Amore is mértékletességre kéri minden követőjét: ha tudsz otthonról dolgozni, akkor tegyél is így. Próbáld minimálisra szorítani a találkozásaidat, barátaiddal tartsd a kapcsolatot telefonon vagy az interneten, és próbáld otthonmaradásra bírni idősebb barátaidat, szüleidet, nagyszüleidet, azaz a leginkább veszélyeztetett, 65 éven felülieket. Lehet, hogy csak pár hétnyi visszafogottságot múlik az, hogy nyáron már minden ugyanolyan legyen, mint volt. 🍀
 
Üdvözlettel,
Az AlfaCity Crew
 
Illusztráció: a Forzához valaki elkészítette a Covid-19 vírusölő csapat autóját :)
 
 
In the past few days, lots of you asked, if the Corona virus will affect of the Alfacity in this year. At this moment we are prepare for that we can make the event, we are continuously organising the programs and negotiating with the exhibitors. We are invested in many things, so that this event could be more special, than the prevoius ones.
 
Hopefully in July nothing can be danger to the event, so we can celebrate the 110th birthday of Alfa Romeo in Alfacity.
 
We know that the situation is changing day-by-day. We have some positive and negative signs for the future but now, at the beginning of April we can’t cancel AlfaCity. We think it would be worse to cancel now, than at the beginning of June, when we realize that we could still have it.
 
If in the next months, it still looks like we can’t make it(like: They will announce that the summer events must be cancelled) than we have to postpone for the next year.
 
In this case, the tickets what has been purchased will be valid for the Alfacity 2021, what we are going to have at 17-18th of July 2021. We will mail during the summer, the T-shirts and the 110th birthday gift packages what has been ordered online. If you already have the AlfaCity2020 sticker, than we will mail for free a number „1”, so you can easily correct the date to 2021.
 
Until then, Alfa Amore ask you for some temperance: If you can work from home, than do so. Try to minimalize your meetings, keep your touch with your friends on phone or online. Try to keep your elderly relatives and friends at home. Hopefully only a few weeks of moderation than the summer will be back to normal. 🍀
 
Best Regards,
The AlfaCity Crew
 
Írta:
Alfa Amore