156 1.6 T.S. - főkép

Blog

2014-04-29
Lámpa project

Mai napon megérkeztek a számomra új első fényszórók. Még délután a helyére is került. Este a beállíttás közben a jobbos magásságállító motor megadta magát így a beállítás elmaradt... A holnapi terv (munka után) a motorcsere és a beállítás. A végeredmény egyenlőre tetszik. Tovább »

2013-11-22
Szerviz és tuning egy lépésben!

A mai napon egy szegedi kirándulás alkalmával kitértünk Kistelekre. Ott lekerült az autóról a megviselt állapotú hátsó dob...helyette egy Paragi sportdobot kapott ovál véggel, ami a 156-os vashoz lett a helyszínen legyártva, így átalakítás nélkül mehetett a helyére. Képek hamarosan! Tovább »

2013-11-22
Fekete kristály indexek

A mai napon megérkeztek a fekete kristály oldal indexek...a helyére is kerültek. Képek nemsokára! Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 1.6 T.S.
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2001
  • Színe:Ezüst
  • Jellemzők:
    Viszonylag jó fogyasztású az autó, nekem a menetteljesítménye is megfelelő, mivel a jogosítványomból élek nem kell hogy 200-al repüljön az autó!
    100-as tempónál 8l alatt tudom tartani a fogyasztását és ez így nekem megfelel....Kényelmes, és minden kényelmi felszerelés megvan benne amire nekem szükségem van...
  • Extrák:
    ABS, szervókormány, aut. klíma, 4 el ablak, fényre sötétedő tükrök, 4 légzság, ülésmagasság állítás, 4 irányban állítható bőr kormány...karbon mintás műszerfal, ledes nappali fény.....stb

Fotóalbum