146 1.6 TS - főkép

Blog

2019-09-18
Megújulás Part 1.

Írtam nemrég, hogy kissé gatyába fogom rázni a gépet. Nos jelentem, a koccanás miatt eltört hűtőmaszkot sok utánajárás után tudtam pótolni, Pécsről kaptam bontásból egy színkód helyes, szép darabot, amit még aznap meg is mostam és felszereltem, nagy volt az öröm :) Az autóban utána édesapám kics Tovább »

2019-08-07
Városi használat

Szegény gépezetet télen a parkolóban tolták meg hátulról a 146 feliratnál, 1 hónapja pedig egy koccanásom volt, amiben nem én voltam a hibás, de persze ilyenkor az előttem indokolatlanul satuzó jóember nem lehet az, tehát én jártam meg ezt is. Nos, ez az autó hozzámnőtt és nem szeretnék beállni Tovább »

2019-05-13
Flexibilis cső

A kipufogó alapjáraton rázta az autót és nyekergett-nyikorgott melegen, mikor hogy volt kedve. Eleinte nem tudtam honnan jön a hang, úgyhogy kifüleltem. Mondták a cartársak, hogy sokuknál már eleve ez az újabb fajta flexibilis cső van (cserélték), úgyhogy vettem hozzá univerzális csövet, na meg pers Tovább »

2019-05-09
Ajtókárpit megújulás

Elkezdtek megereszkedni az ajtókárpitok szövetbetétei és már szégyeltem. Hallottam fél füllel, hogy a 145-146-osoknál ez csak idő kérdése és eljön, így a bontókban nem is nézelődtem. Először gondolkodtam, hogy visszaragasztom az eredeti szöveteket, de mivel már koszosak is voltak és az eredeti ragas Tovább »

2019-01-25
Pajzs és hó

Egy igazi Alfán még a hó is pajzs szimbólumként olvad le a géptetőről :) Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:146 1.6 TS
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2000
  • Színe:ezüst-metál
  • Jellemzők:
    -1.6 Twin Spark motor
    -gondosan karban tartott, megkímélt állapot
    -97 000 km-el került hozzám, azóta már beletettem 50E-et

  • Extrák:
    -4 légzsák
    -ABS
    -Klíma
    -szervókormány
    -4 tárcsafék
    -bőr kormánykerék
    -olasz 14-es könnyűfém felnik
    -Xenon fényszórók
    -LED-es világítások
    -kristály hátsó lámpa
    -kék műszerfal

Fotóalbum