Itt a környékünkön ami először jut az átlagautós eszébe hogy az ódinak a legnagyobb a tankja (üzemanyagnepperek) és hogy szinte az összes taluscigány (toll gyűjtő kisiparos) azzal jár.
Ez ötletes reklám. Kicsit piszkálódó, de legalább nem ledegradáló, lenéző. Legalább tudjuk, hogy honnan akarják venni a design-vénát. Egyelőre nem jött össze :-D
Szerintem inkább örülnünk kell, hogy az Alfa Romeo is ott volt a 4 karika között. Mintha azt mondanák, hogy a Volvo, Merci, BMW mellett az Alfa egyenrangú vetélytárs. Ez még az Alfának is reklám, ezekben az előítéletes időkben.
jó az audi, de akkor is az Alfából szállsz ki hatalmas vigyorral:D (egyetlen jó ötletük a quattro volt, amúgy sztem kényelmetlen és jellegtelen. ha ez a luxus, akkor kösz, de nem kell...)
Ma hazafelé a csúcsforgalomban az jutott eszembe, hogy x-y autó az, amit vezetni KELL, hogy A-ból B-be érj. Alfa az, amit Jó vezetni.
Talán mert mostanában láttam reklámokat, amik szerint annnnyira mámorító Opelt vezetni. Persze... ;-)
De ezzel végülis azt is mondja, hogy az Audi felülmúlja mind a 4 tulajdonságát egyben, mert az Audi nagyon szép, az audi biztonságos, az audi sportos, az audi luxus autó is egyben.
Minden megtalálható ,,benne" ami más típusokba csak egyenként...
,,Vegyenek audit!!! Jobb mint a többi 4 nagymárka együttvéve... Nekem kb. ez jött le!