Én kb. sose szállítok vele semmit sem... :)
Lett volna bele bőr, csak azért kérdeztem, de bonyolultabb megoldani, mint hittem, szal. vadászok tovább rendes sw ülésekre...
Szerintem belefér, csak nincs értelme. A berlina ülése nem dönthető, így az SW egyik főbb használati értéke csorbulna, hosszabb tárgyak ugyanúgy nem szállíthatóak vele az utastérben, mint a berlinával.
Annak mi értelme van? Szerintem meg lehet amúgy, de az osztottan dönthető ülések egy kombiban picit praktikusabbak, mint az egyáltalán nem dönthetőek... B)
Szerintetek 2003-as 156-osba (4 AJTÓS, sedan) bele lehet valahogy rakni egy SW (kombi) fűthető bőrülés szettjét? Azt hallottam hogy a SW ülései nem jó sedanhoz. Ez igaz? És ha igen valahogy nem lehet megoldani?
Köszönöm előre is ha tud segíteni valaki ez ügyben.
Szeretnék 147-esemre projektoros elsőlámpát.
Tudnátok segíteni, hogy honnan tudnék beszerezni ilyet? A neten már rengeteg helyen kerestem eddig sikertelenül. Köszi!
Nem fólia. Telifény. Gondolkodtam anno a fólián is, de az nem segített volna abban, hogy ne keljen lakatolni az egészet.
Az tény, hogy ahol nekem a fólia árát mondták, akkor 90-120 körül lett volna. De láttam munkákat, hogy néhány résznél (kilincs mögött, lökösben a rendszám körül) nem tudták normálisan elsimítani, na akkor döntöttem arról, hogy fényezés lesz. Ugyanúgy alá kell dolgozni. De nekem nem csak ennyi gondom volt az autóval.
Ma ment az autó műszakira. 7 éve le volt sötétítve a hátsó lámpám. Ma lemosatták velem... Két helyen voltam, mindkettő azzal kezdte... Mondom fasza. Még jó, hogy nincs fóliázva... Mintha most nem tudnám újra lefújni... :)