Fórum >> Találkozók, események >> AlfaCity 2025 - július 11-12.
fisch2010-05-30 12:51:39 // 34711
A Rákóczit sajnos én sem csípem, sokszor már zavartak a hülye poénjai + a kiabálása. Ez persze egyéni dolog, másnak meg lehet, hogy Ő az ideálja. A leleplezés túl volt bonyolítva. Túlságosan húzták az időt, ez mindenkin látszott. Előtte volt egy történelmi áttekintés pár mondatban. Ha jól emlékszem, a 155-öst és a 156-ost említette, majd ugrott az időben és konferálta a Giuliettát. Ha már a 147 utódja, pár szót szólhatott volna arról is + a többi típusról, ami abban az időszakban látott napvilágot. Hiányzott a tavalyi tombola is. Tudom, kérdésre válaszolással lehetett nyerni, de annak más a feelingje. 11 után már nem tudtam a típusparkolóba állni. Délután a plázsról figyeltük a helyet. Rengetegen elmentek, nagyon szellősek voltak a parkolók. Tavaly szerintem kitartóbb volt a közönség. Mindent összevetve jó kis tali volt és nem is akarok szidni senkit, lehet, hogy nekem volt rosszabb a szájízem. Köszönjük a szervezőknek, jó hogy minden évben sikerül megrendezni. Nem is lehet elvárni, hogy mindenkinek megfeleljenek. Főleg nem az olyan újságíróknak, akik csak a negatívumokról tesznek említést. Jól éreztük magunkat, annyi, hogy személy szerint a tavalyi jobban bejött. Ezért kérlek, ne kövezzetek meg :)
Mike.2010-05-30 12:51:34 // 34710
Ha egy áttetsző miniszoknyában, egy vékony áttetsző pólóban nyomul akkor is jobb lett volna mint a mostani. Ez egy gyorsulási versenyen, egy tuning shown elmegy. Ide szerintem sem volt való, de erről nem hiszem, hogy a szervezők tehetnek.
Ferko2010-05-30 12:49:21 // 34709
Király a kép.:-DD
Kau2010-05-30 12:47:55 // 34708
Aranyos vélemény :)
Tényleg nem bántuk. Sajnos semmi olyat nem mutattak, amit gyerekek ne láthattak volna :))
Tényleg nem bántuk. Sajnos semmi olyat nem mutattak, amit gyerekek ne láthattak volna :))
Kriszti2010-05-30 12:45:20 // 34707
Szerintem sem kellett volna az a tangás kiscsaj ide, de ezt nézzétek el nekem, nő vagyok, és valszeg csak nagyon irigy :)
De sokan voltak családdal, kisgyerekekkel, szerintem nem volt odavaló. Persze tisztában vagyok vele, hogy a férfiak döntő többsége nem bánta, még így sem, hogy szerencsétlen abban a cipőben alig bírt menni. :)
De sokan voltak családdal, kisgyerekekkel, szerintem nem volt odavaló. Persze tisztában vagyok vele, hogy a férfiak döntő többsége nem bánta, még így sem, hogy szerencsétlen abban a cipőben alig bírt menni. :)
zotya littlesoldier és Szabina2010-05-30 12:43:37 // 34706
mákos! :DD
grat :D
grat :D
pb_2010-05-30 12:40:35 // 34705
Nem kell vele foglalkozni.
Mirkó2010-05-30 12:40:05 // 34704
zotya littlesoldier és Szabina2010-05-30 12:39:07 // 34703
szerintem ezt a csajt Buksi kolléga rendelte oda ! :DD
vagy nekem hozta csak nem talált! nem azt kérdezgette hogy nem e láttatok engem?? :DD
vagy nekem hozta csak nem talált! nem azt kérdezgette hogy nem e láttatok engem?? :DD
vm2010-05-30 12:39:06 // 34702
A gond csak az a cikkel, hogy én írhatok ugye fikázó kritikát, mert elolvassátok mondjuk 15-20-an, és kapok hideget, meleget. A publicista viszont nagyon kellene hogy figyeljen a hangnemre, a stílusra, mert közélet-formáló szerepe van. Az elfogult újságírásnak kulturáltabb környezetben nem igazán van helye, max. szűk közösségben, ahol legfeljebb vitát generál, de semmiképp nem fest képet a külvilág számára.
Persze, lehetett volna Alfa-múzeum kihelyezett tagozata Komáromban, meg lehetett volna nagyobb, fényesebb felhajtás, de én úgy gondolom, hogy mindenféle gyári támogatás nélkül, egy még tagdíjat sem szedő, tulajdonképpen virtuális klub szervezésében ez a nap egy hihetetlenül jól megszervezett ünnep volt.
Valljuk be őszintén, az autónkénti 1500 (200) Ft-os belépő bevételéből még szinte a színpad-bérlet sem jön ki egy napra, és akkor a fellépők, a logisztika, a satöbbi...
Gratulálok a szervezőknek, és mindenkinek, aki a helyszínen dolgozott.
Persze, lehetett volna Alfa-múzeum kihelyezett tagozata Komáromban, meg lehetett volna nagyobb, fényesebb felhajtás, de én úgy gondolom, hogy mindenféle gyári támogatás nélkül, egy még tagdíjat sem szedő, tulajdonképpen virtuális klub szervezésében ez a nap egy hihetetlenül jól megszervezett ünnep volt.
Valljuk be őszintén, az autónkénti 1500 (200) Ft-os belépő bevételéből még szinte a színpad-bérlet sem jön ki egy napra, és akkor a fellépők, a logisztika, a satöbbi...
Gratulálok a szervezőknek, és mindenkinek, aki a helyszínen dolgozott.
zotya littlesoldier és Szabina2010-05-30 12:36:18 // 34701
már megyek is! :DD
Kau2010-05-30 12:34:49 // 34700
Ha érdekel, nézz be a Csajos topikba ;)
Kau2010-05-30 12:34:20 // 34699
Egész eddig erről beszéltünk ;)
Mike.2010-05-30 12:34:16 // 34698
Na ezért (is) érdemes néha olvasni egy kicsit a topicot. :-))
Mike.2010-05-30 12:32:52 // 34697
Egyetértek! Az a lelátó, mint tavaly is, most is jó lett volna.
Benőke2010-05-30 12:32:39 // 34696
zotya littlesoldier és Szabina2010-05-30 12:31:27 // 34695
én ezt a csajt nem láttam :( csak mikor ült egy autónak a nyitott csomagtrójába de előröl nem láttam hogy ilyen csini kis semmibe volt :D
Willy2010-05-30 12:30:45 // 34694
Hölgyeim-Uraim!
Hatalmas gratula a szervezőknek, fantasztikusan sikerült a találkozó.
Biztos nem olvassa, de külön köszönetet kell mondani Rákóczi Ferinek, egyszerűen tökéletes volt, remekül levezényelte a napot. Egy profi. Amit az erededményhirdetésnél csinált az pedig megfelelt egy külön stand-up előadásnak is. Remélem jövőre is őt hívjátok.
A beléptetés zökkenőmentes volt még így is, hogy picivel 9 után tudtátok csak megkezdeni. A programok pedig sokszínűek voltak, szerintem mindenki talált magának megfelelőt.
Egy építő jellegű kritikát is írnék: A színpadra való rálátás nem volt tökéletes. Sajnos pont a nézőtér felé lejtett a talaj, így aki nem az első sorokban állt nem sokat láthatott a Giulietta bemutatóból. A lelátó ami tavaly is volt pedig teljesen kihasználatlanul állt azzal a színpaddal szemben amin a Fiat 500-asok voltak. Azt a lelátót szerencsésebb lett volna a színpad elé helyezni.
Még egyszer minden elismerésem mindenkinek aki hozzátett azért, hogy a több ezer ember jól érezhesse magát. Szép volt lányok-srácok! Jövőre ezt nehéz lesz felülmúlni.
Hatalmas gratula a szervezőknek, fantasztikusan sikerült a találkozó.
Biztos nem olvassa, de külön köszönetet kell mondani Rákóczi Ferinek, egyszerűen tökéletes volt, remekül levezényelte a napot. Egy profi. Amit az erededményhirdetésnél csinált az pedig megfelelt egy külön stand-up előadásnak is. Remélem jövőre is őt hívjátok.
A beléptetés zökkenőmentes volt még így is, hogy picivel 9 után tudtátok csak megkezdeni. A programok pedig sokszínűek voltak, szerintem mindenki talált magának megfelelőt.
Egy építő jellegű kritikát is írnék: A színpadra való rálátás nem volt tökéletes. Sajnos pont a nézőtér felé lejtett a talaj, így aki nem az első sorokban állt nem sokat láthatott a Giulietta bemutatóból. A lelátó ami tavaly is volt pedig teljesen kihasználatlanul állt azzal a színpaddal szemben amin a Fiat 500-asok voltak. Azt a lelátót szerencsésebb lett volna a színpad elé helyezni.
Még egyszer minden elismerésem mindenkinek aki hozzátett azért, hogy a több ezer ember jól érezhesse magát. Szép volt lányok-srácok! Jövőre ezt nehéz lesz felülmúlni.
Kau2010-05-30 12:30:42 // 34693
Engem nem zavart :)))
Mike.2010-05-30 12:29:18 // 34692
Ezzel nem is kellene dicsekedni. Nem egy Alfás találkozóra való ez a kurvás stílus. Egy amcsi autós találkozón elmegy.
Persze jó segge volt! :-))
Persze jó segge volt! :-))
Kau2010-05-30 12:20:27 // 34690
Na, ez az! Ha az operát szeretem, nem megyek el heavy metal koncertre olyan szándékkal, hogy cikket írjak róla. Pláne nem, ha 1-2 órát vagyok egy egész napos rendezvényen.
pb_2010-05-30 12:18:50 // 34689
Annak az eredményét én sem láttam, ha volt 1általán.
Mirkó2010-05-30 12:17:52 // 34688
Peti bá'2010-05-30 12:17:25 // 34687
Sziasztok!
Mi is olvastuk a cikket feleségemmel, lányunkkal - s annyit fűznénk hozzá: ott voltunk már anno Sopronban is, amikor még csak kb.20-30 Alfával hajtottunk végig a Lővéreken...
Nos, a kezdetekhez képest ez a tengernyi Alfa, ami Komáromban felsorakozott, a tavalyihoz képest is - felejthetetlen élmény volt! Szemnek-szívnek, Alfa-érzésnek egyformán! :)
Lehetett volna persze kitáblázás a régi modellekre - tavaly volt is, úgy emlékszem - de akadt látnivaló így is bőven! Persze, egy vérbeli alfás tájékozott, már csak "alapból" is! :)))))
Több régi és új ismerőssel jót beszélgettünk, tapasztalatot cseréltünk.
- A mini Alfa Romeokról érdeklődnék friss nagyapaként: hol és mennyiért adják? :) Mert ugye, nem lehet elég korán kezdeni - ennyiben maradhatunk!
Szóval: jó ide tartozni!
- Jövőre is jövünk!(De már napernyővel és kempingszékkel! :))
Peti bá'
Mi is olvastuk a cikket feleségemmel, lányunkkal - s annyit fűznénk hozzá: ott voltunk már anno Sopronban is, amikor még csak kb.20-30 Alfával hajtottunk végig a Lővéreken...
Nos, a kezdetekhez képest ez a tengernyi Alfa, ami Komáromban felsorakozott, a tavalyihoz képest is - felejthetetlen élmény volt! Szemnek-szívnek, Alfa-érzésnek egyformán! :)
Lehetett volna persze kitáblázás a régi modellekre - tavaly volt is, úgy emlékszem - de akadt látnivaló így is bőven! Persze, egy vérbeli alfás tájékozott, már csak "alapból" is! :)))))
Több régi és új ismerőssel jót beszélgettünk, tapasztalatot cseréltünk.
- A mini Alfa Romeokról érdeklődnék friss nagyapaként: hol és mennyiért adják? :) Mert ugye, nem lehet elég korán kezdeni - ennyiben maradhatunk!
Szóval: jó ide tartozni!
- Jövőre is jövünk!(De már napernyővel és kempingszékkel! :))
Peti bá'
Kau2010-05-30 12:14:19 // 34686
Persze.Lehet építő jellegű kritikát írni. Azon nem sértődik meg senki, sőt nem is lett volna rossz ötlet. De ahogyan felvezette, az egész cikket, az több, mint durva. Ha nem hagyta az asszony, hogy hozzá nyúljon az éjjel, inkább maradt volna otthon. (Feltételezem, hogy a nőket szereti. Bár...).
Mike.2010-05-30 12:06:18 // 34685
A cikket elolvasva annyi igaza lehet, hogy lehetett volna a régi alfákból egy bemutató, de ha ő most nem említi, nekem eszembe sem jut/jutott keresni.
Hogy Rákoczit miért húzza így le?? .... én akivel beszéltem, akik mellettem álltak és hallottam a véleményüket mind pozitívan értékelték a szpíker teljesítményét. Nem tudom mennyiért csinálta a műsort, de szerintem bőven megdolgozott a pénzéért.
Hogy Rákoczit miért húzza így le?? .... én akivel beszéltem, akik mellettem álltak és hallottam a véleményüket mind pozitívan értékelték a szpíker teljesítményét. Nem tudom mennyiért csinálta a műsort, de szerintem bőven megdolgozott a pénzéért.
Kau2010-05-30 12:06:14 // 34684
Mirkó2010-05-30 12:04:23 // 34683
Lehet,hogy az igényei magassak,de cikket írni nem tud az tuti! Wolksvagent az ilyen Baromnak az való neki!!!! Aztán mehet oda tudósítani,ide amúgy sem hívta senki!!!
LacUS2010-05-30 12:02:50 // 34682
Nem is olyan regen a Metallica koncertet huztak le hasonlokeppen mert ott pl nem volt lezer szinhaz ,meg szuperpirotechnika, csak a zene...Na es most itt van ez, hogy nem alfaskent kimegy es olyan dolgokrol ugat amihez a vilagon semmi koze, es latszik az irason is hogy azt se tudja ki rendezte kinek es miert a rendezvenyt.En nem tudtam kint lenni, de mindenesetre ez egy buzi, es ha olvasna, akkor uljon vissza a ceges asztmaba es elvezze azt.
Vikking 3112010-05-30 12:02:02 // 34681
Csak azt nem értem, hogy Alfás újságíró miért nem fikázza mondjuk a bmw találkozókat?
Vikking 3112010-05-30 12:01:15 // 34680
LEhetnek mások az igényei, de ilyen hangnemben?!
Ha pedig esetleg nem tetszenek neki az ilyen rendezvények, akkor mehet könyvklubba, vagy múzeumba, de akkor se fikázza azt amiben másnak ennyi befektetett munkája, energiája stb-je van........ Szerintem ezért kell lehurrogni.
Ha pedig esetleg nem tetszenek neki az ilyen rendezvények, akkor mehet könyvklubba, vagy múzeumba, de akkor se fikázza azt amiben másnak ennyi befektetett munkája, energiája stb-je van........ Szerintem ezért kell lehurrogni.
Kriszti2010-05-30 11:59:44 // 34679
Tudod, savanyú a szőlő... :)
Vikking 3112010-05-30 11:57:36 // 34678
Ja igen, mert ott még "anyagból vannak" az autók, nem ilyen szar műanyagok mint a fos szar olasz buzi alfánál... :P :DD
Ááá de fel tud idegesíteni az ilyen barom.
vezess.hu színvonal 2.
Mégis mit kellett volna a Rákóczi Ferinek csinálnia?
Vagy sajtóbemutatót kellett volna tartani, excel táblázatokkal meg öltönyös emberekkel 10 újságíró előtt? Ez lett volna a megfelelő az igényes újságíró közönség számára?
Blehh........
Komolyan nem értem miért szúrja ezeknek a szemét az Alfa. Mi a bajuk velünk?!
Le kéne őket köpni, de fölöslegesen nem pazarlom a nyálam...
Ááá de fel tud idegesíteni az ilyen barom.
vezess.hu színvonal 2.
Mégis mit kellett volna a Rákóczi Ferinek csinálnia?
Vagy sajtóbemutatót kellett volna tartani, excel táblázatokkal meg öltönyös emberekkel 10 újságíró előtt? Ez lett volna a megfelelő az igényes újságíró közönség számára?
Blehh........
Komolyan nem értem miért szúrja ezeknek a szemét az Alfa. Mi a bajuk velünk?!
Le kéne őket köpni, de fölöslegesen nem pazarlom a nyálam...
Sanyiiiii2010-05-30 11:54:52 // 34677
Itt van néhány kép tőlem, sajnos csak telóval tudtam kattingatni, mer beszart a fényképezőgép..:(
Azért a CKM-es csajoknak is volt egy ingyen napozós délutánjuk...xD
Csak nem értem minek olyan sok ruha..hisz jóidő volt..xD
A Giulietta-nak is szép hátsója van...Bár sajnos semmi köze már a régihez.. (nekünk 4db is volt)
Azért a CKM-es csajoknak is volt egy ingyen napozós délutánjuk...xD
Csak nem értem minek olyan sok ruha..hisz jóidő volt..xD
A Giulietta-nak is szép hátsója van...Bár sajnos semmi köze már a régihez.. (nekünk 4db is volt)
Poló2010-05-30 11:53:47 // 34676
TSiga ( I am the TSIG)2010-05-30 11:53:44 // 34675
Ezennel megalapítom a " Féjja Zsolt egy balfax"-klubot! :-D
Azért kíváncsi lennék, hogy mondjuk Csikós Zsolt milyen cikket írt volna a múltkori baloccoi kirádulásról szóló cikke után...
Azért kíváncsi lennék, hogy mondjuk Csikós Zsolt milyen cikket írt volna a múltkori baloccoi kirádulásról szóló cikke után...
Dekka2010-05-30 11:50:37 // 34674
Mirkó2010-05-30 11:49:01 // 34673
Ez egy barom! Igy röviden!!!
Kau2010-05-30 11:48:49 // 34672
Gondolom kijöttek délután egy kicsit szétnézni. A napközbeni programokról nem ír semmit. Se Pici fellépése, se Trabarna, se Kállóy Molnár Péter... Ez egy bazári majom, csak ő látja másként a világot. Szervezzen egy ilyen találkozót. Megnézzük milyen ügyes Féjja Zsolt.
TSiga ( I am the TSIG)2010-05-30 11:47:40 // 34671
Én is csak osztani tudom ezt a véleményt. Valahogy a cikk írója is a "hútdejóanémetautazolaszmegszar" vonalon nevelkedett. De próbálja meg magát Halesz, Teddy és a többi rendező helyébe képzelni:
Itt van Magyarországon egy sokak által valahogy méltatlanul lenézett márka, amely annyi szépet adott az autós világnak. Megszervezni egy találkozót, szponzort találni akik nem csak a pénztárcájukat nézik - a válságra hivatkozva -, hanem egy közösségnek a tagjai is kívánnak lenni. Lebeszélni minden egyes mozzanatot, találni műsorvezetőt, fellépőket, aki eljönnek. Ez persze hónapokon keresztül kombinálni, telefonálni, email-ek sokasága, álmatlan éjszakák.
A cikk írójának a szeme előtt biztos az OFF Wörthersee találkozó lebegett, ahol a hatalmas hazai autógyár és a sok szintén hazai tuningcég is mélyen a sebébe nyúl. Jóval több rendezvény és több kiállító is lehet. Meg asszem az több napos is. A terület is nagyobb. Idegenforgalmi szempontból is kedvezményt kaphattak a szervezők, hogy ott bonyolítják le a dolgokat.
Pedig érdekes lenne összevetni, hogy hány nemzetközi sportsikert ért el a VW és mennyit az Alfa Romeo. Hány szépségdíjas autója van nekik és nekünk.
Csonka Picinek tetszett, hogy mi Alfások köszöntjük egymást az utakon ha találkozunk. Más márkákkal összehasonlítva mi meg tudjuk tenni, mert az átlagnál kevesebben vagyunk. Gondoljunk csak bele: ha - netalántán - mondjuk Suzuki klub lennénk, akkor stroboszkóppal felszerelkezve járnánk az utakat, mert 20 méterenként ott egy másik.
Szóval erről ennyit. Nekem nagyon tetszett a találkozó. Voltak az erődben még kihasználatlan helyek, hova még férne valami.
Itt van Magyarországon egy sokak által valahogy méltatlanul lenézett márka, amely annyi szépet adott az autós világnak. Megszervezni egy találkozót, szponzort találni akik nem csak a pénztárcájukat nézik - a válságra hivatkozva -, hanem egy közösségnek a tagjai is kívánnak lenni. Lebeszélni minden egyes mozzanatot, találni műsorvezetőt, fellépőket, aki eljönnek. Ez persze hónapokon keresztül kombinálni, telefonálni, email-ek sokasága, álmatlan éjszakák.
A cikk írójának a szeme előtt biztos az OFF Wörthersee találkozó lebegett, ahol a hatalmas hazai autógyár és a sok szintén hazai tuningcég is mélyen a sebébe nyúl. Jóval több rendezvény és több kiállító is lehet. Meg asszem az több napos is. A terület is nagyobb. Idegenforgalmi szempontból is kedvezményt kaphattak a szervezők, hogy ott bonyolítják le a dolgokat.
Pedig érdekes lenne összevetni, hogy hány nemzetközi sportsikert ért el a VW és mennyit az Alfa Romeo. Hány szépségdíjas autója van nekik és nekünk.
Csonka Picinek tetszett, hogy mi Alfások köszöntjük egymást az utakon ha találkozunk. Más márkákkal összehasonlítva mi meg tudjuk tenni, mert az átlagnál kevesebben vagyunk. Gondoljunk csak bele: ha - netalántán - mondjuk Suzuki klub lennénk, akkor stroboszkóppal felszerelkezve járnánk az utakat, mert 20 méterenként ott egy másik.
Szóval erről ennyit. Nekem nagyon tetszett a találkozó. Voltak az erődben még kihasználatlan helyek, hova még férne valami.
Kriszti2010-05-30 11:44:21 // 34670
Mellesleg meg én úgy gondolom, hogy ez elsősorban egy Alfa találkozó, ahol összegyűlnek az Alfa szerelmesek, és "mellékesen" voltak a programok. (megjegyzem, tök szuper volt mind)
Az egyik (Nissan-os) kollégám puffogott tegnap, hogy "tetű alfások" miatt dugó volt az M1-esen. Mondtam neki, hogy legalább egyszer életében látott messziről jó autókat. :) Erre nem mondott semmit. :) És lázasan keresgélni kezdte a neten a Nissan találkozókat, mert hogy "biztos más márkáknak is van ilyen kaliberű rendezvénye". Nem volt. :)
Az egyik (Nissan-os) kollégám puffogott tegnap, hogy "tetű alfások" miatt dugó volt az M1-esen. Mondtam neki, hogy legalább egyszer életében látott messziről jó autókat. :) Erre nem mondott semmit. :) És lázasan keresgélni kezdte a neten a Nissan találkozókat, mert hogy "biztos más márkáknak is van ilyen kaliberű rendezvénye". Nem volt. :)
Sanyiiiii2010-05-30 11:42:31 // 34669
Hát ezt valami kis "kocsog" írhatta...xD Nem kell vele foglalkozni, legalább hátha nem jön jövőre..:)
Bagee2010-05-30 11:42:18 // 34668
zotya littlesoldier és Szabina2010-05-30 11:41:55 // 34667
bocsánat de ez az ember egy barom!
Kau2010-05-30 11:33:40 // 34666
Gondolom RÓLUK ill. a RÉGI ALFÁKRÓL kellett volna szólni, mert minden más csak műanyagautó... Csak sokan most tényleg úgy gondolják, hogy egy bazári Giulietta bemutató volt. Ez van. Ez is egy vélemény. Csak ő olyan helyre tudja írni, amit sok ember olvas. Nekem is van véleményem az ilyen "újságíróról". Szerintem menjen bmw találkozóra. Az biztos jobb és nekünk se fog hiányozni.
Kriszti2010-05-30 11:26:31 // 34665
Nem tudom, én nem értek egyet a cikk írójával. Mintha csak az érdekelte volna, hogy mibe lehet belekötni. Érdekes, itt a hozzászólások között csakis és kizárólag olyan megjegyzéssel találkoztam, hogy milyen jól sikerült a találkozó. Szerintem eddig ez volt a legjobb (én 6 éve járok Alfa találkozókra).Na mindegy.
Kau2010-05-30 11:18:41 // 34664
Totti (NagyVad)2010-05-30 11:10:01 // 34663
Hát igen kicsivolt a sansz rá hogy ilyen idöt fogjukn ki de tavaj ugyan ez volt ! Megint nem jött be a joslata a sorikáimnak! Hála az égnek! Amugy nagy gratula a szervezésért jóvolt nagyon!
Tom122010-05-30 11:09:38 // 34662
Legközelebb + egy rakás szúnyogirtó...:-)