Fórum >> Találkozók, események >> AlfaCity 2025 - július 11-12.
Mike.2010-05-30 16:44:20 // 34811
Látom elfelejtetted, hogy a KF átalakult Astira. :-DD
Willy2010-05-30 16:41:37 // 34810
Mert én ilyen rendes vagyok. :)))
Mike.2010-05-30 16:41:00 // 34809
Látom nem pihented ki magad és nem veszed a poént. :-P :-))
De hagyjuk ezt a cikket. Írd inkább a saját véleményed a taliról.
De hagyjuk ezt a cikket. Írd inkább a saját véleményed a taliról.
HaNGyA2010-05-30 16:39:58 // 34808
Szia Mindenki!
Cartársak!
Ízlésekről nem lehet, és nem is érdemes vitatkozni!
És az is tény, hogy olyan rendezvény sincs, ami mindenkinek tetszik.
De...
Rengetegen voltunk sok autóval, megkínáltak sok féle programmal és műsorral, sokat beszélgettünk. És a lényeg, hogy akármerre mentem a nap folyamán csak vigyorgó arcokat láttam!
Mi kell még? :-)
A szervezők kihozták a dologból amit tudtak és fizikailag lehetett, és ezért a legmélyebb kalaplengetésem nekik!!!
Amit még személyesaet hozzáfűznék az eddigiekhez...
Szerintem már régen volt ilyen jó, és főleg "családias" hangulatú találkozó. Úgy éreztem magam, mint a pun háborúk elötti tsákvári összeröffenéseken, vagy az első pár esztergomi találkozón.
Nagyon jól esett... :D
Cartársak!
Ízlésekről nem lehet, és nem is érdemes vitatkozni!
És az is tény, hogy olyan rendezvény sincs, ami mindenkinek tetszik.
De...
Rengetegen voltunk sok autóval, megkínáltak sok féle programmal és műsorral, sokat beszélgettünk. És a lényeg, hogy akármerre mentem a nap folyamán csak vigyorgó arcokat láttam!
Mi kell még? :-)
A szervezők kihozták a dologból amit tudtak és fizikailag lehetett, és ezért a legmélyebb kalaplengetésem nekik!!!
Amit még személyesaet hozzáfűznék az eddigiekhez...
Szerintem már régen volt ilyen jó, és főleg "családias" hangulatú találkozó. Úgy éreztem magam, mint a pun háborúk elötti tsákvári összeröffenéseken, vagy az első pár esztergomi találkozón.
Nagyon jól esett... :D
GEORGE2010-05-30 16:38:14 // 34807
Lehet értelmezési probléma, de én másként értem, ha úgy írják, hogy az Amore szervezte szponzorok segítségével, vagy Amore/ FAM szponzorok segítségével.
Nem gondoltam, hogy te írtad, sőt új hsz-nek akartam....
Nem gondoltam, hogy te írtad, sőt új hsz-nek akartam....
pompei1552010-05-30 16:36:47 // 34806
Sziasztok!
Szeretnék gratulálni és köszönetet mondani a szervezőknek és az összes résztvevőnek a tegnapi jubileumi találkozó kapcsán! Én 2003 óta járok a találkozókra és azt gondolom, hogy az, hogy egy alapvetően önszerveződésből kialakult esemény ilyen méretűvé volt képes fejlődni az évek során, az mind a szervezők és mind a résztvevők hatalmas sikere is egyben. A szervezőké, mert lássuk be, minden évben egyre profibbakká válnak és egyre jobb és tartalmasabb találkozót szerveznek és a résztvevő Alfásoké, akik folyamatosan összetartanak és alapvetően kulturáltan, jó kedvel és még mindig kicsit családiasan tudnak egymásnak és az autóiknak örülni.
Mindenkinek köszönöm!
Szeretnék gratulálni és köszönetet mondani a szervezőknek és az összes résztvevőnek a tegnapi jubileumi találkozó kapcsán! Én 2003 óta járok a találkozókra és azt gondolom, hogy az, hogy egy alapvetően önszerveződésből kialakult esemény ilyen méretűvé volt képes fejlődni az évek során, az mind a szervezők és mind a résztvevők hatalmas sikere is egyben. A szervezőké, mert lássuk be, minden évben egyre profibbakká válnak és egyre jobb és tartalmasabb találkozót szerveznek és a résztvevő Alfásoké, akik folyamatosan összetartanak és alapvetően kulturáltan, jó kedvel és még mindig kicsit családiasan tudnak egymásnak és az autóiknak örülni.
Mindenkinek köszönöm!
Andy2010-05-30 16:36:26 // 34805
Gyanúsan sűrűn egyetértünk! Pedig nem is volt KF! :-DDD
GEORGE2010-05-30 16:36:23 // 34804
lehet még mindig nem bírod feldolgozni, hogy a SportDiesel érkezett és távozott a pályán :-D
Szerintem azért nem írta jól, mert a FAM-al közös buli és jönnek a támogatók/szponzorok
Szerintem azért nem írta jól, mert a FAM-al közös buli és jönnek a támogatók/szponzorok
atesssz2010-05-30 16:36:19 // 34803
Mennyi autó érkezett összesen?
Mike.2010-05-30 16:36:09 // 34802
Akkor nem csak a fejed fájna! :-D
Andy2010-05-30 16:35:18 // 34801
Na ez övön aluli volt! :)))))
Mike.2010-05-30 16:35:16 // 34800
Szerintem jól írta! Az AA csapata szervezte a szponzorok segítségével, köztük pl. a FAMal is. :-)
És nem én írtam az origon! :-)))
És nem én írtam az origon! :-)))
Willy2010-05-30 16:34:21 // 34799
Szerintem attól, hogy az autópályán megelőzött egy sportdízel. :P :D
Andy2010-05-30 16:31:21 // 34798
Akkor jól írta szerintem. Ott van, hogy szponzorok segítségével. De lehet, hogy tényleg felsorolhatta volna a támogatókat.
Viszont jó buli volt, inkább ezzel kéne foglalkozni! Csak a fejem mitől fáj??? :))
Viszont jó buli volt, inkább ezzel kéne foglalkozni! Csak a fejem mitől fáj??? :))
Tom122010-05-30 16:29:48 // 34797
Biztos lesz pozitívabb hangvételü cikk is...;-)
GEORGE2010-05-30 16:24:57 // 34796
Ki ír Alfa Romeo néven az Origon???
AlfaRomeo 2010. 05. 30. 15:45
Miért nem gondolkozik, tájékozódik mielőtt cikket ír? Ha ezt megtette volna akkor tudná, hogy ezt a rendezvényt az AlfaAmore csapata szervezte, rendezte szponzorok segítségével. Nem milliomosokból álló csapat ez, hanem lelkes és VALÓDI ALFÁSOK társasága.
Az hagyján, hogy a fikázós újságíró nincs képben, de, hogy az aki képbe szeretné helyezni, sincs képben......
Az Alfa Romeo név alatt írónak mondanám, hogy ezt a bulit nem csak az Amore szervezte egyedül. A FAM-al közös buli!
AlfaRomeo 2010. 05. 30. 15:45
Miért nem gondolkozik, tájékozódik mielőtt cikket ír? Ha ezt megtette volna akkor tudná, hogy ezt a rendezvényt az AlfaAmore csapata szervezte, rendezte szponzorok segítségével. Nem milliomosokból álló csapat ez, hanem lelkes és VALÓDI ALFÁSOK társasága.
Az hagyján, hogy a fikázós újságíró nincs képben, de, hogy az aki képbe szeretné helyezni, sincs képben......
Az Alfa Romeo név alatt írónak mondanám, hogy ezt a bulit nem csak az Amore szervezte egyedül. A FAM-al közös buli!
bilon2010-05-30 16:24:50 // 34795
üdv!
jó volt a buli :) kevés volt a szemetes, nekem ennyi hibádzott, ill. több napernyő kellett volna :) Ezen az ernyőn sokat gondolkodtam, mert eső esetén is oké, meg napsütésben is. Erre szerintem kéne figyelni, mert alapjában az adottságok ilyenek. Ennyit a kritikáról.
A programok jók voltak. A büfében sem kellett sokat várni, hideg volt az üditő, meleg a kolbász. Az árakkal nem tudok vitatkozni, ettem már drágább helyen is, na meg olcsóbban is. Erre számítottam. A konferanszié telitalálat volt. A vonósnégyes zseniális (nekem ők voltak a legjobbak). A többiek is biztos tetszettek valakinek.
Nem tudom, lehet rosszul hallottam, de amit az itt belinkelt cikkben hiányoltak, hogy nem volt történelmi áttekintés, az mintha nem lett volna valós. Szerintem Rákóczi Feri elmondta a történelmet, az áttekintést. De lehet én hallottam valamit félre.
A 100 éves ünnep nem attól trúváj, hogy "tüzijáték" van (btw lehetett volna), hanem a hangulattól. A bemutatónál érezhető volt, hogy van valami technikai gond, de nem volt azzal sem probléma. Én lehet másképp csináltam volna, de ez más kérdés :) A részletekről nem tudok semmit (ill annyit de, hogy két nappal a találkozó előtt még a színpad is kérdéses volt), hogy eredetileg mi lett volna, de az tény, hogy látszott, hogy valami nem ok.
Szóval.
Alapjában jó buli volt, jó centenárium. A bemutatót én misztikusabbra csináltam volna...
Mondom úgy, hogy pénteken még összevesztem a párommal, hogy most megyünk-e vagy sem, aztán végül "elráncigáltam". úgyhogy mégcsak nem is készültünk erre a bulira, mi csak élveztük :)
jövőre viszek napernyőt. bár. úgy gondolom ide nem úgy kell készülni, mint egy horgászásra, tehát szeretnék úgy odamenni, hogy minden tökéletes. Akár drágább belépő árán is.
ui.: a babzsák még mindig iszonyat kényelemes, jövőre tuti hazalopok négyet :D:D:D:D:D
jó volt a buli :) kevés volt a szemetes, nekem ennyi hibádzott, ill. több napernyő kellett volna :) Ezen az ernyőn sokat gondolkodtam, mert eső esetén is oké, meg napsütésben is. Erre szerintem kéne figyelni, mert alapjában az adottságok ilyenek. Ennyit a kritikáról.
A programok jók voltak. A büfében sem kellett sokat várni, hideg volt az üditő, meleg a kolbász. Az árakkal nem tudok vitatkozni, ettem már drágább helyen is, na meg olcsóbban is. Erre számítottam. A konferanszié telitalálat volt. A vonósnégyes zseniális (nekem ők voltak a legjobbak). A többiek is biztos tetszettek valakinek.
Nem tudom, lehet rosszul hallottam, de amit az itt belinkelt cikkben hiányoltak, hogy nem volt történelmi áttekintés, az mintha nem lett volna valós. Szerintem Rákóczi Feri elmondta a történelmet, az áttekintést. De lehet én hallottam valamit félre.
A 100 éves ünnep nem attól trúváj, hogy "tüzijáték" van (btw lehetett volna), hanem a hangulattól. A bemutatónál érezhető volt, hogy van valami technikai gond, de nem volt azzal sem probléma. Én lehet másképp csináltam volna, de ez más kérdés :) A részletekről nem tudok semmit (ill annyit de, hogy két nappal a találkozó előtt még a színpad is kérdéses volt), hogy eredetileg mi lett volna, de az tény, hogy látszott, hogy valami nem ok.
Szóval.
Alapjában jó buli volt, jó centenárium. A bemutatót én misztikusabbra csináltam volna...
Mondom úgy, hogy pénteken még összevesztem a párommal, hogy most megyünk-e vagy sem, aztán végül "elráncigáltam". úgyhogy mégcsak nem is készültünk erre a bulira, mi csak élveztük :)
jövőre viszek napernyőt. bár. úgy gondolom ide nem úgy kell készülni, mint egy horgászásra, tehát szeretnék úgy odamenni, hogy minden tökéletes. Akár drágább belépő árán is.
ui.: a babzsák még mindig iszonyat kényelemes, jövőre tuti hazalopok négyet :D:D:D:D:D
Mike.2010-05-30 16:21:12 // 34794
Hagyjuk ezt a xar origós cikket. Örömködjünk, hogy tegnap egy jó buli kerekedett, jó idő volt, mindenki találhatott programot magának és sokan találkoztak az Alfás ismerőseivel. :-))
Tom122010-05-30 16:11:31 // 34792
Így, így...
Egyébként én erre számítottam...:-)
...így legalább nem csalódtam, hogy nem volt "lézer show".:-DD
Egyébként én erre számítottam...:-)
...így legalább nem csalódtam, hogy nem volt "lézer show".:-DD
vm2010-05-30 16:09:34 // 34791
Oké. Mi lesz a következő buli?
Rászokom.
Rászokom.
HátvédRomeo2010-05-30 16:07:23 // 34790
Az én hsz után már azt irta leáll innét! :DD
GEORGE2010-05-30 16:06:54 // 34789
Én is jól éreztem magam.
vm2010-05-30 16:04:17 // 34788
Mondjuk a Féjjával vitatkozni a neten, pont annyit használ az Alfának, mint a cikk.
Ebből nem lehet jól kijönni.
Ebből nem lehet jól kijönni.
HátvédRomeo2010-05-30 16:00:55 // 34787
Ja irtam origóra én is hsz.
HátvédRomeo2010-05-30 16:00:37 // 34786
Én odaképzeltem az elmúlt Giulettát, és a 100 évet. :-D
HátvédRomeo2010-05-30 15:59:37 // 34785
Osztom! Aki nem találja fel magát annak úgy kell! Mi pl elpoénkodtunk egész nap óriási hangulatban, mesélve kivel mi történt az elmúlt 1 évben. :-))
vm2010-05-30 15:59:00 // 34784
Azért egy pár ezren így is egész jól éreztük magunkat.
Majd 200-nál megnézzük ;-)
Majd 200-nál megnézzük ;-)
Tom122010-05-30 15:58:54 // 34782
Én nem, nem vagyunk egyformák, én több esélyt adok a "bénázóknak", nálam később szakad el a cérna...:-))
OK, spongyát rá...;-)
OK, spongyát rá...;-)
GEORGE2010-05-30 15:57:42 // 34781
Nem kell egy celeb sem, rühellem őket....
Azt is elfogadom, ha te teljesen fullosnak éltél meg mindent. Nem vagyunk egyformák, mindenki mást és mást tart fontosnak...
Azt is elfogadom, ha te teljesen fullosnak éltél meg mindent. Nem vagyunk egyformák, mindenki mást és mást tart fontosnak...
GEORGE2010-05-30 15:55:46 // 34780
Sajnos teljesen más lett volna a dolog, ha a filmet letudják adni......
GEORGE2010-05-30 15:54:56 // 34779
Meg is írta amit akart :-)
Piritu - 1.000.0002010-05-30 15:53:16 // 34778
"A bemutató szerintem is kicsit "laposra" sikeredett......."
Igen, a mai világ erről szól, látványos és drága kell hogy legyen a sóműsor, a "legmenőbb" celebekkel, tüzijátékal meg csilli-villi dolgokkal, mert különben nem "korszerű".
Az Alfa szerintem nem erről szól, ha csak kiteszik a három kocsit és csendben leveszik ról a lepleket, akkor is megnézte volna őket mindenki és Alfás szívvel ugyan úgy örült volna, hogy van egy új Autónk.
Igen, a mai világ erről szól, látványos és drága kell hogy legyen a sóműsor, a "legmenőbb" celebekkel, tüzijátékal meg csilli-villi dolgokkal, mert különben nem "korszerű".
Az Alfa szerintem nem erről szól, ha csak kiteszik a három kocsit és csendben leveszik ról a lepleket, akkor is megnézte volna őket mindenki és Alfás szívvel ugyan úgy örült volna, hogy van egy új Autónk.
Poló2010-05-30 15:53:05 // 34777
Akkor a cikk írója is azt mond (vagyis ír), amit akar :)
vm2010-05-30 15:52:58 // 34776
Értem én, világos hogy sok-sok pénz összelapátolása is kellett, szponzorok is. Teljesen jóindulatúan írtam a dolgot, ez egy NAGYON jól megszervezett nap volt, adott körülmények közt.
Viszont gondolom egyetértünk abban (meg a fikázók is talán), hogy amit az Origó cikke hiányolt, pl. régi modellek múzeum-szerű bemutatója, azt nem egy Fiat Mo. kaliberű támogatóval lehet meglépni, ahhoz az olaszok kellenek. Csakhogy ez nem a Fiat S.p.A rendezvénye volt, nem várhatja senki, hogy kipakolják fél Arese-t.
A bemutató picit tényleg döcögött, de azért nem hiszem hogy sokan belealudtak volna.
Nekem kimondottan tetszett a vonósnégyes, színvonalas volt, és igenis, hozzáadott ahhoz az életérzéshez, amit az olasz autó pl. nekem jelent.
Tematikailag a Dolhai-Vágó duett is rendben volt. Nem tudom mennyire volt koncepció, de A Giulietta bemutatója alatt egy olasz vonatkozású alapmű szeretetről szóló része érzelmekre ható, jó választás.
Talán...technikailag volt kissé rendezetlen. Talán úgy gurulhatott volna be az autó, hogy közben szól a duett... Na akkor besír a tömeg, az biztos.
A büfék tényleg nem voltak olcsók. Legalább diétáztam :)
Viszont gondolom egyetértünk abban (meg a fikázók is talán), hogy amit az Origó cikke hiányolt, pl. régi modellek múzeum-szerű bemutatója, azt nem egy Fiat Mo. kaliberű támogatóval lehet meglépni, ahhoz az olaszok kellenek. Csakhogy ez nem a Fiat S.p.A rendezvénye volt, nem várhatja senki, hogy kipakolják fél Arese-t.
A bemutató picit tényleg döcögött, de azért nem hiszem hogy sokan belealudtak volna.
Nekem kimondottan tetszett a vonósnégyes, színvonalas volt, és igenis, hozzáadott ahhoz az életérzéshez, amit az olasz autó pl. nekem jelent.
Tematikailag a Dolhai-Vágó duett is rendben volt. Nem tudom mennyire volt koncepció, de A Giulietta bemutatója alatt egy olasz vonatkozású alapmű szeretetről szóló része érzelmekre ható, jó választás.
Talán...technikailag volt kissé rendezetlen. Talán úgy gurulhatott volna be az autó, hogy közben szól a duett... Na akkor besír a tömeg, az biztos.
A büfék tényleg nem voltak olcsók. Legalább diétáztam :)
HátvédRomeo2010-05-30 15:52:53 // 34775
Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá ---
meg vagy kibálva! :DDDD
meg vagy kibálva! :DDDD
Márkó2010-05-30 15:52:39 // 34774
Ok, felejtsük el!:) De ezt Alfával is megcsináltam, sőt...!:D
GEORGE2010-05-30 15:45:18 // 34773
Azt akkor mi lesz ha "megkiabál" valaki?????
Ettől még a tények nem változnak!
Megszoktam én már, hogy kapok itt hideget meleget......szólásszabadság van, mindenki azt mond amit akar :-))))
Ettől még a tények nem változnak!
Megszoktam én már, hogy kapok itt hideget meleget......szólásszabadság van, mindenki azt mond amit akar :-))))
GEORGE2010-05-30 15:43:12 // 34772
Szerintem is szánalmas egy Alfás újságírótól ilyen jellegű megfogalmazás.
Ez mind mind azt igazolja, hogy ebben az országban nem szabad jókat írni az olasz márkákról, ha ez egy vw bemutató lett volna akkor oldalakon keresztül ( a kukiját simogatva ) ömlengett volna, hogy milyen fasza volt.
Ez detto ugyan az, hogy amikor a góf4 1,6 10,5 alatt 100-ra gyorsuló autóját sportosnak és gyorsnak kiáltják ki, a Brera 2,4 JTDm-et ami 8,4 alatt tudja ugyan ezt, meg kb 3szor olyan rugalmas azt meg átlagos......ebbe nekünk rajongóknak bele kell törődnünk.
Ez van a mai újságírók többsége "megvanvásárolva" a "németnyalásnak"....
Még1szer leírom, hogy találkozónak kivalló volt, 100 éves szülinapnak kicsit gyenge.
A bemutató meg csak azért nem volt tökéletes mert technikai gondokkal küzdött a színpados társaság....ha egyszer valami nem működik akkor nem is fog és nem az Amore és a FAM hibája!
Ez mind mind azt igazolja, hogy ebben az országban nem szabad jókat írni az olasz márkákról, ha ez egy vw bemutató lett volna akkor oldalakon keresztül ( a kukiját simogatva ) ömlengett volna, hogy milyen fasza volt.
Ez detto ugyan az, hogy amikor a góf4 1,6 10,5 alatt 100-ra gyorsuló autóját sportosnak és gyorsnak kiáltják ki, a Brera 2,4 JTDm-et ami 8,4 alatt tudja ugyan ezt, meg kb 3szor olyan rugalmas azt meg átlagos......ebbe nekünk rajongóknak bele kell törődnünk.
Ez van a mai újságírók többsége "megvanvásárolva" a "németnyalásnak"....
Még1szer leírom, hogy találkozónak kivalló volt, 100 éves szülinapnak kicsit gyenge.
A bemutató meg csak azért nem volt tökéletes mert technikai gondokkal küzdött a színpados társaság....ha egyszer valami nem működik akkor nem is fog és nem az Amore és a FAM hibája!
Tom122010-05-30 15:42:21 // 34771
"Mondtam", hogy a gyerek vezettett, még kezdő, én meg a J1-ről nem látok hátra, így alakult... Ő azt mondta, hogy azért váltott sávot, hogy elengedjen, de ott meg valami Suzuki ment, ha jól emlékszem... + a jobb sávban is valami piros offos "toporgott", mi is őt kerültük ki...
OK, felejtsük el, de azért villogás, meg dudálás hátulról, mikor városban 50 helyett 60-al mész, nehogy "letoljanak", azért elég "kihívó"...
OK, felejtsük el, de azért villogás, meg dudálás hátulról, mikor városban 50 helyett 60-al mész, nehogy "letoljanak", azért elég "kihívó"...
Ferko2010-05-30 15:40:52 // 34770
Büntetésből majd leitatom, ha találkozok vele.:-DDDDDDD
Piritu - 1.000.0002010-05-30 15:40:34 // 34769
Pontosan, a stílust a cikk írásának megkezdése előtt dönti el az ember és nem utólag magyarázza a bizonyítványt.
Poló2010-05-30 15:39:31 // 34768
GEORGE!
Nagyjából én is ezt említettem meg pár hsz-szel, oldallal korábban, csak nem tudtam ilyen jól összefoglalni mint te. Viszont én is meg lettem értve kiabálva, szerintem te is meg leszel :D
Nagyjából én is ezt említettem meg pár hsz-szel, oldallal korábban, csak nem tudtam ilyen jól összefoglalni mint te. Viszont én is meg lettem értve kiabálva, szerintem te is meg leszel :D
mizooo2010-05-30 15:36:50 // 34767
Írtam neki én is! Próbálja menteni magát, de hiába ha valaki kívülálló csak ránéz a cikkre az jön le neki, hogy ez mekkora szar volt :S...
Mike.2010-05-30 15:35:27 // 34766
Sok gyár földhöz verné a seggét ha a születésnapján ennyi ember összejönni ünnepelni, bulizni. Szintén sok gyár örömködne, ha az új autóját így tudná bemutatni. És azt ne felejtsük, hogy ez "csak" a Magyarországi bemutató volt, a nagy premier már megtörtént.
Persze szebb lett volna, ha ott lett volna a lelátó és így többen látják. Szebb lett volna ha működik a led fal és minden úgy alakul ahogyan a szervezők akarták, de szerintem szégyenteljesnek titulálni az évfordulót és bazárinak a Giulietta-bemutatót túlzás és rossz megfogalmazás.
Persze szebb lett volna, ha ott lett volna a lelátó és így többen látják. Szebb lett volna ha működik a led fal és minden úgy alakul ahogyan a szervezők akarták, de szerintem szégyenteljesnek titulálni az évfordulót és bazárinak a Giulietta-bemutatót túlzás és rossz megfogalmazás.
zotya littlesoldier és Szabina2010-05-30 15:33:02 // 34765
nem kimosogatnia kéne magát hanem normális cikket irni és akkor nem lenne az!
Márkó2010-05-30 15:31:09 // 34764
Én vagyok az az ideggyenge buzi a telefonfülkével! Vagyis ha arra az esetre gondolsz, amikor a körforgalom után a külső sávban megpróbáltam elmenni mellettetek, de az Alfátok elkezdett hirtelen gyorsulni, így kénytelen voltam visszasorolni mögétek! Aztán újból jobbról próbálkoztam, erre bevágtatok elém! Na utána mentem el balról, és nyomtam meg a dudát! Ezúton kérek bocsánatot, amiért belegázoltam a lelkivilágotokba a dudaszóval! Nem szoktam kérkedni sem az autóval, sem a teljesítményével, viszont használom mind a három tükröt...
ystuc2010-05-30 15:29:50 // 34763
Egyébként ezt a kisfilmet hiányoltuk is, gondolom a kivetítő ahhoz kellett volna. Kár érte, biztos szépen össze lett rakva az is...
rémGtv2010-05-30 15:29:40 // 34762
Nagyon szépen megszeretném köszönni minden kedves szervezőnek hogy elmehettem életem legjobb és legizgalmasabb alfa Romeo találkozójára :) Remélem jövőre is alfacity !!! ;)