Próbálkoztam...tiszta erőből, de nem bírtam végignézni a Szalmakutyákat. Olyan átlátszó volt, mintha belelógott volna a képmezőbe a kameraman, a lámpák, mikrofonok, és ez megölte az illúziót.
Ha még esetleg Ő vezetett volna,és úgy történik, akkor kicsit másabb a dolog, de így hogy utasként, más balfaszságából történt a baleset, így mocskos szar érzés, és igazságtalan dolog hogy meghalt. Nyugodjon békében, egy életformát, irányzatot hoztak létre a filmjeikkel. Hiányozni fog. :(
Csomagtartó beázás/szivárgás update!
Lebontottam a kárpitot és locsoltam, mint állat. :)
A sejtésem beigazolódott, a jobboldali csomagtartó teleszkópsín alatt ázik be... Lecsavaroztam, alatta sok szutykot, és semmi mást nem találtam. Úgy értem semmi tömítés, szigetelés... Semmi. Nem kellene ott lenni valaminek? Vas fekszik a vason? A furat környékén mintha sziló nyomokat találtam volna, de szerintem az sem gyári.
Nah mindegy, jól telenyomtam a furatokat zsírral, raktam a furatokra duplafalú ragasztószalagot, visszafektettem a sínt és jól lehúztam. Itt vettem észre, hogy istenesen le sem lehet húzni, mert elforog az imbuszcsavar (önmetszés forever!). Szerencsére volt itthon anya, ami passzolt is rá (8-as), szóval le is húztam rendesen.
Remélem jó lesz. :)
Én nagyon szeretem a sci-fit, de a Tűzgyűrűre a látvány miatt adnék csak max 10/7-et, a történet, a szereplők szerintem gyengék (kivétel Idris Elba és még Ron Pearlmen 10 percét is ide venném). A látvány viszont brutálisan jó.
Ha már írok, akkor néhány mostanában megtekintett filmről az én véleményem.
Ugyanakkor amennyire nem vágytam az újabb Supermanre a Man of Steel-re annyira kellemeset csalódtam benne az egy sima 10/9, remek látvány és Supermant is elvitték a esendő hős irányába mint Nolan a Batmant (látszik,hogy benne van a keze) és még a történet is jó. Henry Cavill pedig szerintem eddig a leghitelesebb Superman. Ironman 3 10/7 Kár volt Favreau kezéből kivenni a rendezést. Olyan az elsőhöz képest mintha valami kisgyerek csinálta volna, legyen minden nagyobb (robbanás,CGI,) legyen sok-sok Vasember páncél és egy "kitalálhatatlan" csavar (Mandarin csak egy színész, ami az Ironman univerzum szembeköpése, hiszen a Mandarin olyan mint Batmannek a Joker, Supermannek Lex Luthor) szóval a látvány és Robert Downey Jr. itt is elvitte a hátán a filmet,de ez kevés szerintem már.
Tűzgyűrű 10/10
Megszállott sci-fi rajongóknak kötelező! Én nem unatkoztam rajta egy percet sem :) A kolibri kód 10/7
Statham akcióban. Egyszer nézhető.
Olyan a film mint egy hangos könyv sok párbeszéd kevés történés.
És momentán nekem se eleje se vége ki mit miért csinál.
Miért kell pl a föszereplönek pénz mikor Bentley vel jár stb....:-)
Elolvastam a tartalmat én is azt hittem jó lesz nekem nem jött át de lehet neked tetszeni fog nem vagyunk egyformák.