ugye hogy romlik az ember szeme... :)
en mindenhol egy fekete alfät lätok pl..lehet öregszem? :)
ezeken a kepeken is pl egy nemetorszägi kis települesnek kene lenni a dombrol fenykepezve,erre en egy fekete foltot lätok az összes kep közepen... :)
En probalkoztam täjkepekkel de nemtom nekem olyan furcsanak tünik a kep..
Mintha mindegyik kep közepen lenne valami fekete folt..lehet hogy rosszul lätok..en nemtom... ;)
Van két új mélyűr fotóm. Kezdek belejönni, jobb, mint a korábbi.
Az első az M27 Súlyzó-köd. Az égen nem csak giga méretű objektumok vannak, hanem űr méretben kicsik ez. Ez a Súlyzó-köd nevű kis szépségesség egy haldokló csillag és a levetett burka, ami az összeomlása miatt ottmaradt (középen a kis pont a csillag). Picuri, de szerintem nagyon attraktív...
Üdv cartársak.Ezer éve nem volt normális gép a kezemben,én ökör eladtam az SLR gépemet,de most nem bírtam ki,vettem egy DSLR-t.A kép nem tökéletes,ismerkedem a technikával,de kezdetnek nem rossz.
Föl kell még eleveníteni pár dolgot :-))
Sem a fotós, sem a fotómasina nem profi, ezeket a képeket kislányunk, Bogi teszi ilyen színessé és ragyogóvá. :) Naptárat készítünk karácsonyra a két dédinek. Zsuska
Egy MANUÁLIS fényképező gépre lenne szükségünk! Megvételre! Adatok: -Tükörreflexes legyen, mindenféle fényállitó dologgal, én nem értek hozzá.
- ha van hozzá akkor vaku
- nagy látószögű 35mm vagy 28 mm objektív
- 135mm vagy 200mm-es TELEobjektív.
Ami a lényeg ZENIT és Praktica márka ne legyen! TAntó Bácsi kikötötte! Többi jöhet.
Elég "elvontnak" tűnik, meg nem mondtam volna, hogy fénykép...
Már alig várod, hogy eltűnjenek a felhők, ugye? ;-)
Kb. 1 hónapja lehetett volna hulló csillagokat is fotózni, szinte minden 15 percben láttam egyet este, vagy csak én vagyok ritkán a szabad ég alatt este? :-)
Ez is ott van.
Szerintem ez az igazi luxus, így hagyni tönkremenni egy hatalmas, működő szállodát...
Ilyen kilátással:
/A strand még mindig tökésletes és tiszta, előtte./
Persze, aleleményes turisták mindenhová beparkolnak:
Az a BMW pl. "hason csúszva" /szó szerint!/ hagyta el a terepet, rossz volt hallgatni, ahogy a vas csúszott a betonon - mert, hát azért a lejárót /is/ már jócskán megrágta az idő vasfoga...