Múltkor beszéltünk róla, ki milyen kocsival mászkált. Egy ilyen darab volt nekem, 1971-es(70-ben kezdték gyártani) acélkék. 32 év után olyan volt rajta króm, mintha akkor hozták volna ki a gyárból.......hajj, de szép volt:))))))
Wáóóóóó! Ilyenem is volt! :)
De tudjátok mit akartam mindig? "Távirányítós" helikoptert, olyat ami egy rúdnak a végén fügött, és csak körbe-körbe tudott forogni. :)))))
Szomszéd kissrácnak volt....mentem mindig -ni.
Megyek, keresek vmi képet róla, mert így nehéz körbeírni.
2 tudtam kirakni max azzal is szívtam vagy 2 órát. Én nem értem ezeket a zseniket.
Amúgy Nagy Olivér lapján találtam a legjobb játék értékeítést, meg számlaszámot, de a WEB-et most nem találom sehol keresőbe. Ő a magyar és VB bajnok asszem.
Gyerekek, nagyon felpörgött a topic! :) Szerintem rekord gyanús ez a hsz szám.
890db hozzászólás kevesebb, mint 1 nap alatt, egy vadiúj topicban......nagyon örülök, hogy ilyen sokunk fantáziáját megmozgatta a retroság.
Mégszámlaszámom is ahova utalhatod az összeget. Csak 1 bibi van, a weblapot nem találom ahol ezt a számlaszámot találtam meg játék katalógust. Keresőbe találtam még fél éve. Bűvös kockát is lehet kapni mindenfélét.
Mikor kipróbáltuk a cigit. 'ikünk lopott otthonról 1 szálat azt kipróbálta az egész banda! :))
Barom szomszéd néni kileste és besúgta szülőknek, na abból volt gebasz, de elcsitult hamar. :-)