A modell vadi új, hibátlan, de sajnos doboz nélküi. Az ára normál esetben 50Eur + posta lenne (nyugodtan lehet 16.000Huf-val számoli) , most 7.5K-ért vihető, ha valakit érdekel.
3 darab ilyen modellt foglaltam be (még nem fizettem ki, mert ha nincs "érdeklődő" akkor nem lesz rendelés sem)
Igen ritka, gyakorlatilag beszerezhetetlen modellről van szó:
Ferrari 126C Test Imola / 1980:
Gyakorlatilag beszerezhetetlen darab. 39Eur + posta áron lehet hozzájutni.
Nem olcsó, de ennél jobb ár nincs, és itt megint a postaköltség az ami lefelé vihető darabszám miatt. Holnap délig van lehetőségem megvenni a 3 darabot, aztán annyi.
Hát nem csak a színe... Most így HPI fornton nagyon gondolkodóba estem, hogy szép lassan begyűjtöm magamnak én is az összes kiadott típust (szerencsére nincs olyan nagyon sok) mert egyszerűen ezek a darabok a modellszakma remekei és messze felülmúl minden eddigi darabomat (mondjuk pénteken kapom kézbe az 1:18-as BBR Ferrari-t valószínűleg ott egy kicsit átgondolom ezt a kijelentést :))
Van benne egy erős kakukktojás is :) A fehér Skyline egy 250 (!!!) darabos széria tagja, amit csak és kizárólag Japánban forgalmaznak... Talán lesz rá hazai kereslet is! :)))
/Sajnos a Jager-es 155 megy vissza a nagykerbe, mert a teljes eleje fényezési hiánnyal érkezett meg :(((/
Köszönöm, egy Úr vagy. :-)
Én most picit jegelem a modellek beszerzését, mert olyan szinten tele van a vitrinem, hogy előbb azt kéne bővíteni. A könyvespolcra csak úgy mégsem pakolok, hogy porosak legyenek. :-)
De majd idővel újra rácuppanok a dologra, addig meg nézegetem a meglévőket. :-)
Neki már esélye sincs erre! Az övé már itt figyel a polcon, :)))
De ha már itt tartunk, hogy kicsit lendítsek a feljánlásokon, az 500Huf-omat én is felviszem 1000-re. Így ha jól emléxem akkor Buksi saját ezresével már 6000Huf-nál járunk! :) Meglesz az szép lassan! :)