147lala2004-11-05 11:10:26 // 3
Részvétem a törött modell miatt + rohadjon ki töböl annak a keze aki ilyet tett.
Én egy 1:48-as Alfa 147-re pályázom már régóta!! Melyik gyártónál van lehetöségem ilyet beszerezni??? Minden segítséget szívesen, ill. köszönettel veszek.
Inner Circle2004-11-05 10:56:59 // 2
Legelőször is megtört szívvel küldöm el a Postát a keresztanyja térde kalácsába. Tegnap jött egy csomagom Hollandiából, fogalmam se volt hogy mi az, már azt hittem, GRoman küldött egy kis anthraxot :o)
A csomag vázlatos leírása: nejlonzacskó (!), benne rommá szakadt papírdoboz, amit csak két csík cellux tartott össze, a tartalmának se a jellege, se az állaga nem volt megállapítható... Végül két, régi 33 modell került elő belőle (akkor már eszembe jutott hogy valamikor vettem ilyeneket az ebayon). Az egyiknek a kerekei kitörtek az óvatos bánásmódtól. Tippem: postás (valamelyik a sorban) feltépte, látta hogy nem éri meg ellopni, jól-rosszul visszacsomagolta és dühödten beb.szta a postavagon legmélyére...
Szóval most van két eléggé megviselt régi 33 modellem. Végülis annyira nem volt drága és amúgyis hiányzott ez a típus, úgyhogy annyira nem bánom, legfeljebb majd átfestem-összeragasztom a sérültebbet. Úgy is vehetjük, hogy nem kész modellt, hanem összerakósat rendeltem :o)
Inner Circle2004-11-05 10:53:24 // 1
Nem bánom ha havonta csak két-három hozzászólás lesz, de ha már a szobámból egyre nagyobb területet vesznek el a kis nyavalyások, úgy illik hogy a fórumunkban is kitapossák maguknak a helyet :o)