Nekem tetszett... Sok régi bandának jelent most meg lemeze és nem dobtam automatikusan hátast tőlük csak azért, mert léteznek és lemezt adnak ki, sem a P.O.D, sem a Motörhead nem jött be, de az Iron igen...
Poposabb vonalon meg véletlenül 1 hete a MédiaMárkecban járva láttam, hogy jelent meg A-ha és Duran Duran - éredekes módon az utóbbi áll nyerésre, sok számban pl. a RedHotChili-s John Frusciante gitározik.
Lenne 2 album, amit csak hibásan tudtam meXerezni , ezért érdekelne hibátlan forrás...Akár az eredeti CD-ket is megvásárolnám, persze ha nem akar tőle megválni az illető, egy "biztonsági másolattal" is beérném :-)
Szóval:
Agnus Dei (Mátyás Attila együttese, ez az 1 lemezük volt) : Minden
(a torrenten az mp3 és a flac is ugyanaz a dobozhangzású, ugyanott hibás változat)
Land of Charon: Asztrálgép
(össz 1 mp3-at találtam , ami tökéletes - lenne, de egy szám hiányzik , a meglévők közül egynek a szarabb minőségű változatával (!) pótolták és átnevezték :-)
Pont ettől félek,hogy nem fog lekötni.
Annyi jó fiatal banda van,amelyik még vért akar ....nem győzök turkálni közöttük.
Nálam kicsit kezdenek háttérbe szorulni a régi nagyobb bandák. Hát ez van :-)
Nagyon gyengusra sikeredett, árnyékuk már csak önmaguknak, a The Number of the Beat, Piece of Mind-al ellőtték a puskaport....a közelükbe nem ér a dupla CD
Kis csúszással,de megint a toppon a srácok! Izgultam Bruce miatt,mint mindenki,de örülök hogy kezdődik a turné.
Kíváncsi leszek erre a 92 perces lemezre,remélem nem csempésztek bele nyugdíjas részeket :-)))
Sziiia Inter !
Láttad már az iphone katicás reklámját a tv ben?
Nekem tetszik nagyon és már ki is Shazamoztam a zenéjét.
Nagyon bambizene, hallgasd meg :-)
Walter Martin -Costa Rica (csak most nem tudok linkelni)