Tuningautó kiállítás és szépségverseny AlfaCityben!

2024-04-24  Alfa Amore
Idén is várjuk olyan Alfa Romeo tulajdonosok jelentkezését, akik egyedileg szépítik, építik autójukat és szeretnék kiállítani büszkeségüket AlfaCityben.
Hírek >> 2024  

2017 óta AlfaCity egyik izgalmas programpontja a tuningautó szépségverseny és kiállítás, ahol az átlagtól eltérő, tuningolt Alfa Romeókat állítottunk ki. Ha szerinted az Alfa Romeód a tuning kategóriába esik, akkor ez Neked szól! 

Jelentkezés emailben: tuningautokiallitas@alfacity.hu
 
Amit kérünk: 
 
-  Kérjük, leveledben ismertesd az autódat (rövid leírás, mit változtattál, beépített cuccok, stb) és csatolj nekünk néhány fotót, amin minden jól látszik
- írd meg elérhetőségeidet, telefonszámodat is, hogy szükség esetén elérjünk
- ha az előzetes zsűrizés alapján beválogattunk, vállalnod kell, hogy legalább a szombati napon 10 és 17 óra között autód a kiállítói területen parkol (ha pedig a pénteket is meg tudod oldani, az még jobb!)
 
Az autók beválogatását és a rendezvényen történő zsűrizését az AlfaCity és a Fanat-x Tuning csapata végzi. 
 
 
Amit adunk: 
 
- Kiemelt parkolóhelyet a tuningautók között, a rendezvény közepén
- Kiposztoljuk az autód fotóját az eseménynél és az Instagramon is, hogy ott lesz AlfaCityben
 
A kiválogatott autókat AlfaCityben egy elkülönített kiállításon mutatjuk majd be, a résztvevő autók közt szépségversenyt rendezünk és a legszebb 3 egyedileg épített Alfa Romeót értékes ajándékokkal díjazzuk!
 
A nyertesekkel röviden beszélgetni fogunk a színpadon is.
 
Ezenkívül a közönségnek is lesz lehetősége szavazatot adni az általa legszebbnek ítélt tuning Alfának, tehát közönségdíjat is hirdetünk.
 

Az eddig elfogott autókat itt is megtalálod!

 


Alfa Romeo Giulia Veloce - PariS'5 GaraGe body kit
Majdnem 1000 kilométerről, Stuttgartból érkezik majd, de olasz a tulajdonosa ennek a Giulia Velocénak. Lele Cirelli autója egy fullos PariS'5 GaraGe GTAm bodykitet, valamint montreal verde fényezést kapott. Pár további apróság, a teljesség igénye nélkül: 450 lóerős, 20-as, aranyra fényezett Stelvio felniken gurul, a belseje pedig alcantarával és karbonnal díszített.
 
 
Alfa Romeo 159 - Sőre Ádám autója
Ezt a 159-est már ismerhetitek korábbról, mostanra azonban sok részletében megújult. Pár érdekesség: egyedileg gyártott hátsó lökhárító, alsó diffuzor, hátsó szárny, teljes airride rendszer airmext vezérlővel, egyedileg átalakított első ülés, BBS RF felnik, 17-ről 19-collra nővelő egyedi slant lips óriás rádiuszos peremekkel...
 


Alfa Romeo GTV - László Balázs autója
A 2000-es évjáratú 1,8 TS GTV alatt AirMext kerekenkénti digitális airride rendszer van, belül pedig egy nagyon komoly hangtechnika. 
 
 
Alfa Romeo GT - Kocosw autója
Csak pár apróság "Kócosw" 3.2 V6-os, Blu Metalicco daytona színű GT-jéről: Bilstein B14 Gewinde // Ragazzon duplex kipuff végdobbal, közepdobbal // Future tuning Ledes hátsó lámpák // Maxton Design hátsó spoiler // EZ Lip első toldat // Novitec szemöldökök... és még sorolhatnánk.
 


Alfa Romeo 156 - Szinák Nikolett autója
Visszatér AlfaCity tuningautó kiállítására Nikolett Veronika Szinak rose gold metallic színű 156-osa! Az állítható magasságú futóművel szerelt autón az Alfa 166-os Brembo nyerge bújik meg 330-as tárcsákkal.
 


Alfa Romeo 156 - Zákányi Márk autója
Zákányi Márk Alfa 156-osa már többször bizonyított AlfaCity tuningautó kiállításán. Az átalakítások sora több bekezdésnyi, bele sem kezdünk, inkább gyere el, és kérdezd meg róla élőben a tulajdonost!
 
 
Alfa Romeo 147 - Radics Róbert autója
Radics Róbert 147-esét sokan ismerhetitek már, de 2024-re sok változtatás történt rajta! Ezen a fotón, mintha a Grand Theft Autóban szerepelne éppen... Vezetnéd Te is? Azt nem lehet, de AlfaCity tuningautó kiállításán megnézheted majd. 
 
 
Alfa Romeo GT - Török Bence autója
Ez a gyönyörű Alfa GT is ott lesz AlfaCity tuningautó kiállításán! Az autó Porsche gyöngyház kék színű, háromrészes R18 Speedline felniken gurul, van alatta egy állítható futómű, a belső műanyag elemeket pedig a kárpit színére festették.
 

Alfa Romeo 147 - Zákányi Dominik autója
Az autó 1.9-es, 8 szelepes 120 lóerős motorja kapott egy hibrid turbót (1.5 bar nyomáson van), van rajta egy 60-as saválló nyitott rendszer a turbótól a hátsó futóműig, és egy front intercoolert (550x180x57) alumínium csövekel... Jelenleg az autó 203 lóerős, nyomatéka pedig 422 Nm. Az apró külső és belső módosításokról érdemes lesz beszélgetni a tulajdonossal!
 

 
Alfa Romeo Brera - Tomislav Stipčić autója
Szlovéniából érkezik AlfaCity tuningautó kiállítására ez az Alfa Brera. Stile Italia karbon kit, H&R plus Bilstein futómű, Novitec kipufogórendszer.
 

Videóajánló:
 
A Fanat-X-es srácokkal a Backstage 26. adásában részletesen beszélgettünk arról, hogy mi számít szerintünk jó tuningnak, így - ha bizonytalanok vagytok - érdemes megnéznetek ezt a videót a jelentkezés előtt: 

Írta:
Alfa Amore
Kapcsolódó topic:
AlfaCity 2024 - június 28-29.

Az utolsó 3 hozzászólás:

Kócosw2024-07-05 15:10:49 // 45097
csakazé 😁
GT Ɨ|ѯ2024-07-05 08:26:26 // 45096
nemsokára:-)
Kócosw2024-07-04 21:05:25 // 45095
25 ös még nincs? 😁