AlfaCity - A kiállítóink programjai

2016-06-20  Alfa Amore
Összefoglaltuk, hogy mivel várnak Titeket a kiállítóink, szponzoraink AlfaCityben!
Hírek >> 2016  

 Alfa Romeo Magyarország

Az Alfa Romeo magyarországi képviselete, a Fiat Chrysler Automobiles Central and Eastern Europe Kft. AlfaCity főszponzora. Segítségükkel bemutatjuk Nektek az új Alfa Giuliát és a megújult Alfa Romeókat. 

Elaforg
 
Rendezvényeinkről már jól ismert az alfások kedvenc olaját, a Seléniát is forgalmazó Elaforg 2000 Kft., amely a helyszínen kedvezményes vásárlással és komoly választékkal várja az érdeklődőket. Az Elaforg standján (tekintettel az érvényben levő jövedéki törvényekre) sajnos továbbra sem tudnak kenőanyagot értékesíteni, de az előre leadott megrendeléseket akciós áron, névre szólóan ki tudják "szállítani" a helyszínre. Az akciós árlista megtalálható az  Elaforg honlapján, az Árlisták menüpont alatt. 
www.elaforg.hu
 
Alfarium
 
A young- és oldtimer Alfa Romeók szervize, alkatrészellátója és lelkes gondozója. Idén is ők szervezik a régi olasz autókat felvonultató kiállítást AlfaCityben.
 
Ducati DiBosco - Full Gas
 
Idén az olasz motorok is komoly figyelmet kapnak AlfaCityben. A Ducati standján megismerheted az olasz motorgyártó legújabb típusait és megismerkedhetsz a márka hazai képviseletével.
 
Autóklub
 
Az Autóklub idén ismét kitelepül AlfaCitybe. Kipróbálhatod a biztonságiöv-szimulátorukat, illetve a részeg és drogos állapotot imitáló szemüvegüket is! Standjukon lesz gyerek és tini gokart, valamint bemutatják a Sárga Angyal munkáját is. 
 
Coverwise
 
Az AlfaCitybe érkező alfások az idén második alkalommal kiállító Coverwise csapatától prémium minőségű, típusra szabott, egyedi autótakarókat rendelhetnek és vásárolhatnak. Amennyiben a lehető legjobb minőségű ponyvát, takarót keresed Alfádra, ne hagyd ki a Coverwise standját.
 
Hegyalja Kft.
 
Idén először állít ki a 26 éves múlttal rendelkező Hegyalja Kft. Az olaszautó specialista gyári- és utángyártott alkatrészek nagy választékával várja az Alfa-tulajdonosokat.
 
Gorilla Glue
 
Idén AlfaCityben ragasztástechnikai stand is lesz, ahol a világszínvonalú Gorilla márka mutatkozik be. Ragasztóik széles palettája megtekinthető, kipróbálható és extra akciókkal megvásárolható lesz!
 
Metabond Magyarország Kft.
 
A Metabond megváltoztatja, felnemesíti az egymáson csúszó, súrlódó fémfelületeket, miközben a kenőanyagok is tovább használhatóak. AlfaCityben a Metabond standján megtudhatod, hogy ez hogyan működik.

Alfa Romeo Club Magyarország
 
A klub standján megvásárolhatod az Alfissimo! magazin legújabb számát, az Alfa Romeo története 1910-2010 című könyvet, és érdeklődhetsz a klubtagságról is.
 
Team Unicorse
 
Idén látványos standdal mutatkozik be az Alfa Romeókkal versenyző Team Unicorse!
Írta:
Alfa Amore