A 110. születésnapon újranyit az Alfa Múzeum!

2020-06-09  Alfa Amore
A márka 110. születésnapján újra megnyitja kapuit az aresei Alfa Romeo Múzeum. A születésnap alkalmából itt lesz látható először a nagyközönség számára a Giulia GTA változata.
Hírek >> 2020  

A múzeum - csakúgy, mint minden más Olaszországban - a koronavírus-járvány miatt zárta be kapuit. Keddi közleményük szerint a biztonsági intézkedések betartásával nyitnak újra, június 24-én, az Alfa Romeo 110. születésnapján.

 

A múzeum eredetileg is exkluzív programot tervezett a márka születésnapjára, amely így nem is változik: a látogatók felhajthatnak Alfa Romeójukkal a múzeum körüli pályára, és egyéb programok is várják majd a résztvevőket. A múzeumban nemcsak az állandó tárlatot lehet majd megtekinteni, hanem az egyéb, egyébként nem látogatható helyiségeket is, ahol további 150 autó, modell és motor lesz látható. 

Bemutatják a Giulia GTA változatát is, amelyet a nagyközönség itt láthat majd élőben először. 



A múzeum június 24-től 28-ig minden nap nyitva tart majd, 10 és 18 óra között. 

A gyűjtemény csak előzetes bejelentkezés után lesz látogatható, legfeljebb 10 fős csoportokban, idegenvezetéssel. Információ és foglalás: collezione@museoalfaromeo.com

A születésnapi programokra szintén előzetes regisztráció szükséges az info@museoalfaromeo.com címen.

A múzeum területén a maszkiviselés kötelező, és speciális jelzések figyelmeztetnek a távolságtartás szabályaira. 

A jelenlegi szabályozások alapján az olaszországi kiutazásnak már nincsen különösebb akadálya, ugyanis a magyar állampolgárok korlátozás és karanténkötelezettség nélkül beutazhatnak Olaszországba, azonban a testhőmérsékletét bármikor ellenőrizhetik az olasz hatóságok. A hazatérkéskor viszont 14 nap karanténkötelezettség vár a magyar állampolgárokra. 

Olaszországban az egy háztartásban élő személyek maszkviselés kötelezettsége és az utasok mennyiségi korlátozása nélkül utazhatnak közösen. Amennyiben nem egy háztartásban élő személyek utaznak egy gépkocsiban, úgy kötelező a maszkviselet, a vezető melletti ülést szabadon kell hagyni és a hátsó ülésen maximum 2 fő foglalhat helyet.

Írta:
Alfa Amore