GT 1.9 mJet - főkép

Blog

2011-05-21
Egy korszak ismét lezárult!

A fekete villám új gazdára talált. Biztos vagyok benne,h jó helye lesz és vigyázni fognak rá. A Vevő azt ígérte,hogy regisztrálni fog ide. Remélem így is lesz és nyomon tudom majd követni a GT sorsát! Tovább »

2010-04-17
Sok sok km miatt: szervíz!

Csörgött,zörgött a kuplungom. Kicseréltük a kettős tömegű lendkereket! Megszűnt! :) Gyenge volt a gyári fék! Kicseréltük lyuggasztott Zimmermanra! Erős lett a fékem! :) Folyt a motorból az olaj! Kicseréltük a főtengely szimeringet! Nem folyik az olaj! :) Kopogott a futómű!Kicseréltük a jobba alsó Tovább »

2009-11-07
Szerencsés kimenetelű próbléma!

Amikor megvettem az autót megcsináltattam rajta a vezérlés cserét. Minden oké volt vele úgy 5-6 ezer km-ig amikor is felfigyeltem egy kis furcsa zajra... a motortérben vmi elkezdet kerepelni...nem tudtam mi lehet gyorsan bevittem a szervízbe akik hallásra rávágták h ékszíj feszítő gond van vele! Leb Tovább »

2009-08-28
Első Km-ek!

Sokan érdeklődtek h milyen egy GT-t vezetni! Hát sok tapasztalatom még nincs,de amit Pécstől-Budapestig tapasztaltam azt megosztom veled kedves olvasó: Beszállás után egyből feltűnik,h nagyon sportos vezetési pozícióban találja magát az ember! Nagyon tartanak az ülések,és a kormány is rendkívül Tovább »

2009-08-28
Átvétel!

2009.08.27. én átvettem a GT-t! Megvolt a papírmunka és átesett az esedékes nagyszervízen( Vezérműszíj,görgök,olajcsere,szűrők,vízpumpa,fékbetétek) Most már csak előre kell elintéznem a "kocka" rendszámot...A folyamatról írok még később! Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum