Tagok >> Zsiri13 >> 156 Sportwagon 1.9 JTD 8V

156 Sportwagon 1.9 JTD 8V - főkép

Blog

2018-01-14
"Laza műszaki"

Mivel az autó érvényes Olasz műszakis volt, így csak honosítani kellett.Az Olasz műszaki Január 12-én járt le. Tudtam, hogy van egy kis baj a járgány füle mögött, a hátsó lengéscsillapítók már nem voltak túl jók, dobálta az autó a hátulját.Terveztem a cserét,de bíztam benne, a vizsgán még "átcsúszi Tovább »

2017-10-14
Párom hív telefonon:"Csúnya hangja van az autónak"

Hétvégén loholok haza, vajon mi lett az autóval.Motornak alapjáraton kerepelő hangja van.Már a szerelőnél volt, párom levitte.Találgatás, kiolvasás, majd bontás...Megvan a bűnös!!!! Főtengely-szíjtárcsa: Breda Gumibetét ment tönkre...😐😐 Tovább »

2017-09-28
Vásárlás utáni "kötelező"

Az autó megvétele után, egyből a szerelőhöz vittem, végezze el a kötelező cseréket, az általam vásárolt alkatrészekkel. -Olajcsere Selenia Wr 5W40 olajjal -Olajszűrő: MANN-FILTER -Gázolajszűrő: Mahle -Légszűrő: Alco -Pollenszűrő: Febi -Vezérlés csere: Gates vezérműszíj, görgők -Ablaktörlőlapá Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 Sportwagon 1.9 JTD 8V
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2004
  • Színe:Fekete
  • Jellemzők:
    Olaszországból importált példány, jellemzően jó állapotban vásároltam.
  • Extrák:
    Progression felszereltséggel vásároltam/elektr.ablak elől-hátul; elektr. tükrök; fehér számlapos óracsoport; multikormány; kétzónás digit.klíma; 8 légzsák; 17" gyári alufelni.

Fotóalbum