155 1,8 8v - főkép

Blog

2019-05-19
Újjászületés!

Az autó elkerült egy nevételnemáruló szakemberhez. Nagyon betegesen viselkedett a kocsi, így nem volt mit tenni, igazi hozzáértőhöz kellett fordulni. Az ország túloldalára lett szállítva, ott lett kezelésbe véve. Az hogy, szakember, az kevés a tudásának leírásához, felesleges fokozni. Ha van az orsz Tovább »

2019-03-06
3 év után műszaki vizsga

3 évet állt garázsban, pihentetve, várva a sorára. Most álltam neki, műszakis felkészítés on. Az autó egyik pillanatról másikra elkezdett rángatni, nagyon sok találgatás keresgélés volt már, egyelőre eredménytelenül, illetve kisebb hibák kerültek kiküszöbölésre. Tovább »

2016-05-14
Autó öröklése

Az autó nagyon régóta családban van, édesapám tovább lépett, vett egy 159-est, én pedig mindenáron meg akartam kaparintani. Hát megkaptam, de viseljem gondját. Szívem csücske, ebben nőttem fel, rengeteg helyre elvitt, és ettől az autótól vagyok ekkora Alfafan. Vigyázok rá, simogatom. Egyelőre. Majd Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:155 1,8 8v
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1992
  • Színe:Szürke
  • Jellemzők:
    Második gazdás, kiszolgálta a családot. Nem emlékszem a 16 év alatt, hogy hagyta-e bármelyikünket is akárhol. Normálkasztnis.
  • Extrák:
    -elektromos első ablakok
    -elektromosan állítható tükrök
    -központi zár
    -balos első kilincs
    -balos hátsó kilincs

Fotóalbum