Tagok >> Laciferi >> 146 1.6 Boxer 8V

146 1.6 Boxer 8V - főkép

Blog

2016-02-12
Elment! :(

Új autó vásárlása miatt beszámittatuk Alfit, de aztán egy Alfa rajongó megmentette a kereskedésből :) Nagyon hiányzik a kis dög... :((( Velem volt: 2006-2016 Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:146 1.6 Boxer 8V
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1996
  • Színe:metallic verde (metálzöld)
  • Jellemzők:
    1596 cm3, 103 LE, Boxer motor :)
    Imádom amikor felbőg a boxi, 2500- 3000-es fordulatig szunnyad, aztán vadállat!!!
    Nekem nagyon tetsző menettulajdonságok, sportosság, elegancia! :)
  • Extrák:
    El. ablakemelő, tükör, ABS, szervókormány, hátsó szárny beépített féklámpával (Zender), sportkipufogó rendszer (REMUS), ködlámpák, hifi cd tárral (VDO-10 CD), 147-es váltógomb, Alessio 14"-os 5 küllős alufelnik, Continental gumik, tárcsafék elől-hátul :)
    Alfa szelepsapik felhelyezve! :)
  • Egyéb:
    Első Alfám, emlékszem amikor elhoztam nagyon izgatott voltam, első látásra amore volt, megtetszett nagyon, amikor beindítottuk, hát az a hang....
    Nem tudtam még mindent, mindíg öröm vezetni remek úttartás jellemzi, gyönyörű motorhang, csak lesnek a többiek,amikor a lámpánál csupán formás kis hátsómat csodálhatják meg! :)
    Az nagyon tetszett, hogy nem szükséges optikázni, mert nagyon jól néz ki alapból is, ennyi opti elég.
    10 éves létére is teljesen újszerű, 2. tulaja vagyok, köszönet az előző tuljanak a törődésért. üzenem neki jó helyre került, nagyon vigyázok rá, gondozom, ápolom! :)


    Ennyi, mostmár tudom mi is az az Alfa szeretet, imádat, ez egy mánia, de nagyon tuti, nagyon pozitívan csalódtam az Alfákban amúgy én nem értem miért szar olaszoznak, közben mindenki menni szeretne vele 1 kört, de gondolom ezt ti is tapasztaltátok! :)

Fotóalbum