156 1.6 TS - főkép

Blog

2009-12-24
Címercsere

Elég kopott volt már az első emblémám. A párom meglepett karácsonyra egy vacis újjal. Hát mit csinál a jó alfás karácsonykor? Az autót bütyköli. Nem kis furkálás, feszegetés árán sikerült lecserélni. A hátsó is sorra fog kerülni, már csak hónapok kérdése...... Az első képen a régi embléma maradéka a Tovább »

2009-12-20
Hóhatás

Lőttem pár képet a december 20-án a gépről. Legalábbis ami kilátszott belőle a hó alól. A kiszabadítást a páromra bíztam, én inkább fényképeztem. :) Tovább »

2009-10-30
Műszaki vizsga

Sikeres műszaki vizsga gond nélkül. Ezt már szeretjük.... Kezdek ismét ráébredni, hogy ez az autó tényleg egy büdös k...va. Az elmúlt pár hétben nem kis pénzmagot költöttem el rá. A konkrétan műszakira való felkészítés ebből kb 10-12 ezer forint volt. Pedig nagyon aggódtam a futómű miatt. Szóval mos Tovább »

2009-10-21
Zöldkártya, helyzetjelző csere

Megkaptuk a zöldkártyát egy évre és kicserélték 2 első helyzetjelzőt, készülve a jövőheti műszakira. Tovább »

2009-09-29
Alfa restaurálási projekt 2. rész

Mikor a motorgenerálból elhoztam az autót, mondta a szerelő, hogy túl sokat ne menjek vele, mert a lambda-szondát ki kell minél hamarabb cserélni. (Nem tartottak készleten olyan típust, meg kellett rendelni) Tán a rossz lamba-szonda miatt az olaj hamar felhígul. Na, ennek fele sem tréfa. Ha már ott Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum