rémGtv - Alfa Amore: Az internetes Alfa Romeo közösség


Tagok >> rémGtv >> Spider / GTV 2,0 twin spark

Spider / GTV 2,0 twin spark - főkép

Blog

2010-09-02
Mélynyomó

Ez a hét eléggé rosszul indult ... Nem elég hogy ezen a héten a suli elkezdődött , de még ráadásul a mélynyomóm is megadta magát . Ma délután vettem egy zsír új Alpine E type mélyládát ami abból jó hogy van rá 3 év garancia és természetesen nagyon szépen tisztán szól ahhoz képest hogy "csak 130 watt Tovább »

2010-08-16
Zender matrica

Ma megérkezett GT cartástól a Zender alfa sport matrica :D Először lemostam a Gtv-t utána egy alapos át törlés és mehetett is fel ez a csodálatos ezüst Zender matrica :) Tovább »

2010-08-04
Légtömegmérő

Hát hol is kezdjem ... Elég sokat szenvedtem vele mire találtam egy olyan légtömegmérőt ami működik is és ami passzol a Gtv-be. Először ki lett mérve a hiba (természetesen a légtömegmérőt adta ki a kompjuter) Tottinak sikerült szereznie egy után gyártottat és ekkor kezdődött a szívinfarktus amikor n Tovább »

2010-07-28
Légszűrő

Ma megérkezett a teljesen gyári légszűrő mindenestől együtt phon cartás-tól :) Nem volt egyszerű munka mert a kereket is lekellet szedni meg a műanyagokat amivel elég sokat szenvedtünk mire normális helyre tudtuk helyezni a csövet hogy az gyárilag is olyan legyen . Végre nyugodt vagyok hogy nem spor Tovább »

2010-07-26
Székesfehérvári-Velencei-tavi alfa amore találkozó !

Július 24 én megrendezésre került az alfa amore találkozó ! Az idő szintén jó volt leszámítva a nagy szelet :) Totti és Andy volt a főszervező akik nagyon szuper programot adtak az alfásoknak és ezért sok köszönet nekik :) Reggel a Fehérvári nagy tesco parkolóban gyülekeztünk és mire mindenki odaért Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:Spider / GTV 2,0 twin spark
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1995
  • Színe:Ferrari rosso
  • Jellemzők:
    2,0 Twin Spark 155 lóerő , Ferrari piros fényezés , és természetesen mindenki irigy szemmel figyeli :)
  • Extrák:
    Bőrülés , napfénytető , 17"-os alukerekek , dvd-s autórádió , hifi , 2lufi , elektromos ablakemelő , elektromosan állítható tükrök , szervokormány , Zender teljes spoiler kit :)
  • Egyéb:
    Amik eddig kilettek cserélve : Vezérműszíj ,vízpumpa,gyűrűk,hajtókarcsapágyak,szelepszálszimeringek ,generátor teljes felújítása , Új termosztát és természetesen a Selénia motor olaj nem maradhatott ki és végre mostmár van téi abroncs is , hátsó lengőkarok cseréje , vízcső , ablakmosómotor , új 74es akksi , gyári légszűrő visszahelyezése , légtömegmérő ,nyomtávszélesítők kiszedése , ültetőrugók kiszedése .

Fotóalbum