33 1.7 16V - főkép

Blog

2013-04-05
Elment!

Elment Morgó! Sikerült egy igazi 33 fan személyében új gazdára lelnie. Szóval remélem szépen fel lesz újítva, ahogyan az én is terveztem vele... Viszlát! Tovább »

2012-10-22
Kuplung munkahenger! 2.0

Kicserélve, légtelenítve, össze szerelve! Tökéletesen működik :) Tovább »

2012-10-21
Kuplung munkahenger!

Kb egy hete már, hogy reggel munkába menet mindenféle előjel nélkül egyszer csak felpuhult a kuplung majd egy lámpánál megállva üresbe rakva azt mondta, hogy neki ennyi elég volt. Elfáradt... Sikerült beszereznem hozzá egy újat és most hétvégén neki is ugrottam. Még sosem csináltam ilyet szóval kic Tovább »

2012-05-28
Egy kis hétvégi móka :)

Ha már itt a hosszú hétvége, gondoltam hasznosan töltöm, és kicsit rendbe rakok a kocsin egy két dolgot. Kezdésnek mindkét oldalt leszedtem a visszapillantó tükröt, mivel egyiket sem tudtam belülről állítani. Gondoltam utána járok kicsit. Miután szétkaptam őket, rögtön láttam, hogy a mozgatásukért Tovább »

2012-05-10
Kötelező kis szervíz

Kötelező cseréken túl estünk: motorolaj, fékolaj, olajszűrő, benzin szűrő, légszűrő, fékbetétek, váltóolaj. Motor, fék és váltóolaj is egyaránt jó minőségű Castrol olajok voltak. Csere óta 300km-t elmentem. Ami volt kis füstölése a kocsinak, az enyhébb lett :) Féktárcsák még egy 10000-et kibírnak, Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:33 1.7 16V
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1991
  • Színe:Piros
  • Jellemzők:
    IMÁDOM!!! :D
    Nagyon jól nézz ki, és nagyon jól megy :) Szép állapotban sikerült hozzá jutnom, próbálom meg is őrizni ezt állapotot, vagy még szebbé tenni :) Hifit leszámítva minden gyári benne :)
  • Extrák:
    gyári 14"-os könnyűfém felni, elektromos ablak, hifi, napfénytető... szoksásos :)

Fotóalbum