Mutasd

>> Esemény2013-04-05

Elment Morgó! Sikerült egy igazi 33 fan személyében új gazdára lelnie.
Szóval remélem szépen fel lesz újítva, ahogyan az én is terveztem vele...
Viszlát!

 
>> Szerviz2012-10-22

Kicserélve, légtelenítve, össze szerelve!
Tökéletesen működik :)

 
>> Szerviz2012-10-21

Kb egy hete már, hogy reggel munkába menet mindenféle előjel nélkül egyszer csak felpuhult a kuplung majd egy lámpánál megállva üresbe rakva azt mondta, hogy neki ennyi elég volt. Elfáradt...
Sikerült beszereznem hozzá egy újat és most hétvégén neki is ugrottam. Még sosem csináltam ilyet szóval kicsit féltem tőle, de utólag is köszi a távsegítséget Ferkének!
Hihetetlen, hogy milyen nehéz hozzá férni... de ma sikerült kicserélnem. Már csak össze kéne raknom, mert addig nem jutottam el. A seeger gyűrű vissza tételével addig szarakodtam még nem teljesen rám sötétedett és már nem láttam össze is rakni. Holnap jön a légtelenítés és az össze szerelés ;)

 
>> Autóápolás2012-05-28

Ha már itt a hosszú hétvége, gondoltam hasznosan töltöm, és kicsit rendbe rakok a kocsin egy két dolgot.
Kezdésnek mindkét oldalt leszedtem a visszapillantó tükröt, mivel egyiket sem tudtam belülről állítani. Gondoltam utána járok kicsit. Miután szétkaptam őket, rögtön láttam, hogy a mozgatásukért felelős bowdenek be vannak állva. Türelem játék volt, de sikerült mindegyiket életre lehelnem. Egy kis fáradt olajjal kenegettem őket, és addig játszottam velük még jók nem lettek. Most már mindkét oldalt tudom állítani a tükröket belülről :)

Következő teendőm az anyós üléssel akadt. El volt szakadva kicsit. Kiszedtem a komplett ülést, hogy jobban hozzá lehessen férni. Én ugyan varrni nem tudok, de az édesanyám igen :D Nem mondom, h gyári lett, de jó lett :)
Ha már így kikaptam az ülést, csináltam egy belső nagytakarítást. Mivel lendületbe voltam, gyorsan le is mostam az egészet, majd viaszos kefével átdörzsöltem Morgót. Nagyon szép lett :)

 
>> Szerviz2012-05-10

Kötelező cseréken túl estünk: motorolaj, fékolaj, olajszűrő, benzin szűrő, légszűrő, fékbetétek, váltóolaj. Motor, fék és váltóolaj is egyaránt jó minőségű Castrol olajok voltak. Csere óta 300km-t elmentem. Ami volt kis füstölése a kocsinak, az enyhébb lett :)
Féktárcsák még egy 10000-et kibírnak, azok akkor lesznek cserélve.
Összességében nagyon olcsón megúsztam az egészet :P

 
>> Szerviz2012-04-27

Történt ma reggel, hogy elindúltam dolgozni, azonban elég erős benzin szagot éreztem. Hát kiszáltam és bekukkantottam a motortérbe, és ekkor vettem észre, hogy össze vissza spriccel a benzin... Rögtön leállítottam, miután visszatolattam a parkolóba.
Meló után neki estem és kicseréltem, bár arra már rájöttem, hogy ez a motortér nem az én lapát kezeimnek lett kitalálva.... nagyon nehéz hozzáférni bármihez is... :)
De a cső kicserélve és már nem spriccel sehol :)

 
>> Esemény2012-04-13

Váhúúú Végre a nevemre került az autó :) Már hivatalosan is én vagyok a tulaj :P

 
>> Esemény2012-04-10

Eredetiség vizsga pipa! Legnagyobb örömömre ezzel az autóval minden rendben van :) Kicsit szarakodott vele a fószer, mert kb egy 45percen keresztül kereste, hogy hol a motorszám, aztán felfedezte :)
Biztosítás is megszületett, már csak egy okmányiroda és X sorban állás választ el attól, hogy a nevemen legyen :)

 
>> Szerviz2012-04-07

Rögtön elrohantam ma reggel az autóval, mivel téli gumik voltak még rajta amikor tegnap megvettem. Csomagtartóba lapult viszont a gyári könnyűfém felni és rajtuk a nyári gumik. Eléggé el voltak kopva, de gondoltam még ezt a szezont kibírják. Hát, rosszul gondoltam. A 4-ből 2 szál szakadt volt így nem úsztam meg, hogy ne vegyek új gumikat. Így esett, hogy úgy esett, hogy kapott 4 új nyári gumit :)

 
>> Esemény2012-04-07

2012.04.06-án sikeresen megvettem a harmadik alfám, ami egyben a 2. 33-asom :)
Sokat keresgettem, és meg is néztem jó párat. Volt amit meg is akartam venni, de elvitték előlem, így elmentem és megnéztem őt. Első pillantásra beleszerettem, de még azért jól át néztem, kipróbáltam, és végül sikerült megegyezni az eladóval :) Rögtön le is küzdöttünk 120km-t és minden rendben volt :) Figyeltem a hangokat, cibáltam a kormányt, tapostam a féket, csináltam én mindent, kerestem a rejtett hibát, de nem találtam. Nagyon egyben van az autó :) Ja, és rettenet ahogy megy, nagyon jó :D és a boxer hang... én már már el is felejtettem, hogy milyen ez a duruzsolás :)