MiTo 1.4 - főkép

Blog

2023-10-01
Új műanyag tárcsák a kerekek közepére

Az évek során sok kerékcserét megélt és mára azért már elég viseltes kis kerékközép műanyagoknak letelt az ideje, megérkezett a gyári új. A régiekről kidobás előtt leszerelem az Alfa emblémákat. :) Tovább »

2023-09-10
Hétvégi tisztogatás

Hétvégére megjött postán a megrendelt új gumiszőnyeg csomag. Innen vettem: https://www.bilmattor.com/bilmattor/alfa-romeo/mito/ Sokféle szőnyeget készitenek az Alfákhoz, igy MiTohoz is, én a gumiszőnyeget rendeltem. Korrekt szállitás, jó minőségű, szép, mérethelyes termék, a kocsi pontjaihoz rende Tovább »

2023-08-30
Kenwood 7722DABS

Pörögnek az események, ma fejegység csere és vele tolatókamera került a gépbe. Vagy 20 év ugrás az időben, szerintem a MiTo eredeti fejlegysége már a 2010-es évek elején, újonnan is vagy 5-10 év elmaradásban volt az élvonaltól, a Microsoftos kalandjukat meg inkább hagyjuk. . De most ugrottunk előr Tovább »

2023-08-29
Kötelező induló szerviz

Ma a kocsi szervizben, hosszú a lista. Motorolaj és szűrő Levegőszűrő Gyújtógyertyák Váltóolaj és szűrő Fékfolyadék Vezérlés és vizpumpa új kipuffogódob (a mostani közelebbről megnézve inkább legyen csere most) klima tisztitás és szűrő nyikorgó ablak javitás, mostantól nem nyikorog :) k Tovább »

2023-08-28
MiTo elhozva

2023-08-28 17:14:43 "Nagy nap", a kocsi elhozva kereskedőtől, mostantól nem csak "pártoló tag" vagyok a klubban. :) Az autó osztrák előéletű, egy Eger melletti kereskedésben vettem, miután állapotfelmérő szakemberrel is átnézettem. Nagyon jók az első személyes benyomások, a kocsi műszakilag, motori Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:MiTo 1.4
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2012
  • Színe:fehér
  • Jellemzők:
    A kocsi annyira jó állapotú (gyári rétegvastagságok mindenütt), és a kevés kilóméternek megfelelően annyira jó műszaki állapotban van, hogy csak nagyon nehéz szivvel árulom el a valódi korát. Megkért ugyanis, hogy mondjunk mindenkinek 2017-et :)
    .
    A lányomnak vettem a kocsit, első, tanulóautónak.

Fotóalbum