Tagok >> denil1 >> Giulia Veloce Q4 280 LE

Giulia Veloce Q4 280 LE - főkép

Blog

2022-04-20
Supersprint

Több cartársnál már működött a Supersprint rendszer és mindenki áradozott róla, én egy kicsit vártam vele, hogy meg tudjam hallgatni valakinél, mielőtt megveszem én is. Halesznak hála, sikerült meghallgatni és nagyon megtetszett a rendszer kellemesen mély duruzsolásra. Kifejezetten tetszett, hogy Tovább »

2021-11-12
Téli kerekek

Felkerültek a téli kerekek az autóra. A felni a Pappastól jött, szerintem egészen jó árakat adtak. Gumi saját beszerzés, itt találtam jobbat mint a Pappas ajánlata, igaz az sem volt rossz. Ezen kívül volt szerelés, centírozás és új TPMS szenzorok. Gumik: 225/45R18 --> 170k Felni: 8.0x18" Tovább »

2021-11-11
CeramicPro fólia

Felrakattam egy kavicsvédő fóliát az autó elejére az A oszlop tetejéig. Sok jót hallottam a CeramicPro-ról és ezt a fényezést mindenképp szeretném hosszútávon is védeni, így nem volt kérdés, hogy ezt választom. A fólia elkészülte után 2 hétig még szárad az alatta lévő réteg, így nem ajánlott mosn Tovább »

2021-10-07
Riasztó

Beszereztem egy riasztót amit több komoly értékű autóval rendelkező kollégám javasolt. Rengeteg funkciója van, de ami a lényeges, hogy nincs semmilyen extra kütyü, teljesen automatikusan működik a keyless go rendszerekkel. Ez nagymértékben döntötte el, hogy ezt akarom, de természetesen a funkciók v Tovább »

2021-09-17
Megérkezett

Itt van. Kezemben a kulcs, szemem előtt az utolsó Competizione Red Giulia amit lehetett kapni. Ez a szín volt az első az extrák közül amiről lemondtam a borsos ára miatt, de óriási szerencsével végül mégis ez lett az enyém. Sors?Szerencse?Franc se tudja, de mindenesetre nagyon örülök. Ez volt az abs Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum