Tagok >> Forró >> 155 2.0 ts 16v sport

155 2.0 ts 16v sport - főkép

Blog

2018-09-13
Under construction

Lassan 2 éve volt az utolsó blog. Azóta túl vagyunk egy generálon (tehát még egy motor ki-be), meg elég sok minden cseréjén/felújításán, több mint fél évet állt is az autó, nem sok kedvem volt pötyögni róla. Majd egyszer rászánom az időt, aztán leírom. Lényeg hogy generál óta 15ezer km elment, szóva Tovább »

2016-10-01
Tesztüzem

Nos, indítás után kiderült, hogy alapjáraton igazi diesel spark lett belőle, mint egy jtd, probléma nincs, gatya motoron lévő vezérlésmódosítóban 15ezer km, áttesszük. Elején volt kis fehér füst, amíg kiment a rendszerből a víz, amit belenyomott a régi blokk. De vezmódon kívül más rendellenes hangja Tovább »

2016-09-21
Motorcsere

Miután körvonalazódott, hogy a hengerfejtömítés átégett, a hengerfej felújításra 85 ezer körüli összeget mondtak, de semmi nem garantálja, hogy mondjuk a dugattyúgyűrűk nem károsodtak (rágódtak be), így elindultam keresni egy épkézláb motort. Ezek 80-120 között szoktak menni állapottól függően, érke Tovább »

2016-08-22
Kényszerpihenő

Kecskemétre menet, az 52-esen megválasztotta a pápát az autó. Visszajelzők szerint 100 fokos volt mind az olaj, mind a víz, ezzel eddig sem volt probléma, szóval nem foglalkoztam vele túlságosan, amúgy is sietnem kellett. Menetszélnél 35 fok, egyszer csak erő el, mintha kifogyott volna a benzin. Néz Tovább »

2016-07-21
Klíma

Mivel már egy ideje nem működött, nem is használtam (1.év után elengedte a gázt), illetve közben a kompresszor csapágyas lett, időszerűvé vált ennek is a revíziója. Szükség volt egy bontott kompresszorra, klímahűtőre. A rendszerben volt egy lyukas klímacső, ebből rendelkezésemre állt cseredarab, ill Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:155 2.0 ts 16v sport
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1996
  • Színe:fekete
  • Jellemzők:
    2014.04. Vettem DeezL cartárstól.
    Egy élmény.
    1996-os, a megjelenése, a hangja elbűvölő. A formája a mai napig tekintélyt parancsoló :)
  • Extrák:
    -elektromos ablak elöl ÉS most már hátul is :)
    -elektromos tükrök
    -sportfutómű
    -ködlámpa elöl-hátul
    -szervokormány
    -digit klíma
    -alufelni
    -állítható ülés (minden irányba)
    -kormány magasság állítás
    -központi zár
    -faberakás
    -Momo bőrkormány, helyett most már fa
    -légzsák
    -ABS
    -könyöklő (elöl-hátul)
    -árnyékoló roló
    -alfa code rendszer
    -rádió+mélynyomó+erősítő
  • Egyéb:
    Van rajta pár apróság amit csinálni kell, de szó nélkül elvisz A-ból B-be, a többit meg majd az idők folyamán megcsinálgatom. Előbb-utóbb lesz még olyan, mint anno 1996-ban Milanoban ;)

Fotóalbum