Tagok >> Daveee10 Ɨ|ѯ >> 159 Sportwagon 1.9 JTS Distinctive

159 Sportwagon 1.9 JTS Distinctive - főkép

Blog

2022-04-29
Réges-régen....

Van egy csomó szervízszámlám arról az időről amikor még nem nálam volt az autó. Mindegyiket a Watz és Társa Bt. állította ki, szóval a tulaj legalább márkaszervízbe hordta, még ha kicsit elhanyagoltnak is néz ki az autó. Most felsorolom a szervízeket, időpontokat, hogy könnyebben kereshető legyen, m Tovább »

2022-04-17
Feltörtem. És megint....

Történt a jómúltkorokban (kb 1 hónapja), hogy megnyomtam a távirányítón a nyitó gombot és nem történt semmi. Nem is tudom mit vártam 2 hónap után, úgy, hogy hozzá sem nyúltam a távirányítóhoz. Ekkor tudatosult bennem a tragédia. Az autóhoz 1 kulcs van, és a hengerzárba nem jó a kulcstoll, de erről m Tovább »

2021-12-28
Hátsófék.... Idegbaj a köbön....

Jobb hátsó fék 0 hatásfokú volt. Autót megemelve kiderlt, hogy a kézifék bowden meg volt törve, és húzta a féket folyamatosan. Rákészültem a cserére, gondoltam 2 perc max mint a 156nál. Hát nem... Fél utastér szétbont. Első körben a középboxot szedtem ki, visszaengedtem az állító csavart. Kocsi al Tovább »

2021-12-22
Hibák

Itt felsorolom a hibákat, leginkább, hogy visszakereshető legyen... Külső: -hátsó lökhárítóból hiányzó jobb oldali kipufogó takaró -jobb első sárvédő-küszöb találkozás rozsdás -bal első sárvédőív pereme rozsdás -jobb első dobbetét nincs bent (megvan, csak be kell rakni) -két kü Tovább »

2021-12-22
Névre kerülés

A mai napon az autót a nevemre vettem... Magyarországi viszonyokhoz képest ez elég könnyen ment. Még úgy is, hogy a kocsi ki volt vonva a forgalomból ideiglenesen, és a műszakija lejárt 07.01 dátummal, ami szerencsére a vészhelyzet miatt meghosszabbodott. Halogatni nem fogjuk, év elején nekifutunk. Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum