Tagok >> Liquid >> Stelvio 2.0 benzina 280Le

Stelvio 2.0 benzina 280Le - főkép

Blog

2024-03-25
Szélvédő javítás

Előző hétvégén kaptam egy kavicsot az autópályán, a menetirány szerinti jobb szélén a szélvédőnek, pont ott ahol az "árnyékolás" kezdődik. Amint lehetett leragasztottam celluxxal. Ma házhoz jött a szakember és rendbe rakta. Csak megfelelő irányból és fény mellett látszik, szóval jó lett. Tovább »

2024-03-05
Anti-Theft armor

Sok hír és video jött szembe az interneten, Stelvio-k és Giulia-k ellopásáról. Mindig ugyanaz a módszer, az elképesztően fax módon odarakott radar modul burkolatát lepattintva, annak a csatlakozójára kapcsolódnak rá és 1 percen belül viszik az autót, mindenféle roncsolás nélkül. Kicsit utánanézve ta Tovább »

2024-01-20
Hátsó USB-C aljzatok

A hátsó normal USB aljzatok mellé beépítettem 2db USB-C aljzatot. Tovább »

2023-12-08
60e-es szervíz

Olaj, szűrők, fékfolyadék, gyertyák, plusz rendeltem egy hátsó ülés alsó burkolatot, amit az ülésfűtés beszerelésekor elfúrtam. Természetesen ezúttal is Csörgőéknél voltam. Tovább »

2023-08-20
Ülésfűtés hátulra

Bőrülés igényli az ülésfűtést, és mivel hosszabb távra tervezünk az autóval, így nekiálltam beépíteni a hátsó ülésekbe is, hogy a gyerekek se fázzanak :) A Metroman-tól rendeltem 2db Kiyo AWHL-t. Az gyári kárpit alá kell betenni, ezért teljesen szét kellett szerelni mindent. Először a csomagter Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum