Blog >> bőrbelső

>> EgyébATE TR // Alfa 156 1.6 // 2016-09-22

Mai napi fejlemény...nem készítettem képet...argh...Szóval. Hátsó ülések, első ajtókárpitok, bal hátsó elektromos ablak berakva. Kábelek elvezetve, mint RCA, táp, ülésfűtés cuccai. Képet reggel készítek. Egész más feketén. Jobban tetszik, mint a piros (rosso, akinek így tetszik).
Kidobtam a két hátsó küszöbtakaró műanyagot ;s a csomagtartó felső kárpitját. Még az alsó is megy utána. Megette az idő.
...ejhe hátsólámpa kész, de kuka lesz. Nagyon megolvadt a belső színes műanyag. WTF!? Egy hónap műszakiig. :P

Na és akkor pár kép. Ma befejeztem a projektet. Majd, ha megjön a pár hiányzó cucc, akkor mehet tovább megint. Jó a fekete tetszik...

>> EseményATE TR // Alfa 156 1.6 // 2016-09-14

Elkezdtem szétbombázni a belsejét. Nagyon király kis szerszámos táskát vettem tavaly a lidl-ben. Hát imádom. :D A cuccokkal mindent szédszedek. Tuti AR-hez gyártották. hehehe
Szóval van pár érdekesség, azonkívül, hogy a 18 éves kocsiban az ülések alatt mindenhol kosz van. jó volt ideje odatelepedni. :)
RCA, tápkábel egyoldalt ment el. Nem tudom miért. Az én régi vastag tápkábelem néhány 10 centije benne maradt. :D Nem tudom az miért nem jött ki.... :P

Jobb hátsó lámpa izzói megolvasztották a belső részét. ezen dolgozni kell. De nem tudom, hogy sikerült a téma.

Gyertyáim elég kormosak. Lehet segített neki a 100as benzin. :) Kurva...több kép is lesz, de ezt most a ház előtt csináltam, mert unatkoztam. :)

>> Tuning és extraJack // Alfa 156 SW 2.0 JTS // 2014-03-15

Hirdettek egy fekete bőrbelsőt, amire rég vártam már. Szegedig kellett autózni érte, de szép is volt, nem is volt drága, ezért megvettem:). Valakinél olvastam, hogy 15 fok alatt ne szereljünk kárpitot, mert törik/szakad minden, de én mindenképp túl akartam esni rajta, ezért én nekiláttam, független a hőmérséklettől. A "B" oszlopon eltörtem mindent amit lehetett, a jobb1 küszöb borítása is 3 darabra tört,miközben megpróbáltam felszedni, tehát megtanultam, hogy hidegben nem szerelünk kárpitot!
Az üléseket persze ki tudtam cserélni, de az ajtókárpitok felszerelését nagy örömömre Tuningman válallta, nem mellesleg az általam eltört összes műanyagot megcsinálták (!), úgyhogy olyan patentul áll a belseje, hogy még a "Béla" is megjegyezte, hogy "nem nagyon láttam még nem nyikorgó bőrös 156-ost..."
Ülésfűtés nincs, viszont fekete:). A régiből ki kéne bányászni, megcsináltatni, beszerelni... tiszta rémálom. Láttam páran megcsinálták, én biztos nem szedem szét.

>> Tuning és extraRoll1983 // Alfa 156 Sportwagon 1.9 JTD 8v // 2012-07-24

Már jó ideje kerestem a megfelelő bőrbelsőt, mire az olaszbontóban feltűnt egy null kilométeres Alfa rosso színű, amint ráértem már mentem is érte. Egyúttal a hátsó ablakaimat is elektromossá változtattuk, hogy minden passzoljon.
-----------------------------
Nemrég felfedeztem az első fejtámlák oldalán egy halvány MOMO feliratot. :)

>> Tuning és extraALFI156 // Alfa 156 2.4JTD // 2007-06-09

Utólag került be a fekete gerinctámaszos Momo bőrbelső.