2019-10-19

Spider találkozó a Balatonon

Októberi napsütés, Balaton, Spiderek. Kell ennél több?
Események >> 2019  

Zselé beszámolója:

Szombaton 8 óra körül találkoztunk Fornitore és gtviktor cartársakkal az M7 tárnoki pihenőjénél. Egy picit csodáltuk Viktor gyönyörű állapotú, bordó V6-osát, majd elindultunk Örvényesre. Fornitore volt a legkeményebb, ő a 10-12 fokban is rövidnadrágban és lecsapott tetővel közlekedett. Mi csak Fűzfőnél dobtuk le a textilt, és még akkor is igencsak szükség volt a fűtésre.

Fél 10-kor érkeztünk meg az étteremhez. Uomoferro kolléga már ott állt a parkoló közepén, ő jött a legmesszebbről (Pécs környéke). A társaság másik fele is épp ekkor érkezett, tehát kvázi egyszerre jött meg mindenki, 7 autó parkolt a placcon. Az étterem munkatársa megkezdte a parkoló lezárását az 1/100 versenyhez, mi pedig kávét, reggelit rendeltünk. Épp kiraktuk a bójákat a versenyhez, amikor feltűnt egy kék Spider, és zavartan fel-alá mászkált a parkoló mögött. Végül a bejáratnál megszólítottuk egymást: kiderült, hogy sehol nem hallott a dologról, ő csak elment egy utolsó körre a Balcsi körül, és pont egy Spider találkozóba futott :) Erre mennyi is az esély pontosan?! Meginvitáltuk, és egész nap velünk tartott, részt vett minden programon is, megbeszéltük, hogy kapcsolatban maradunk.

Az 1/100 verseny jó hangulatban telt, a parkoló épp ideális méretű volt. Utána elindultunk autózni, az irány: Badacsony-Tapolca-Nagyvázsony-Pécsely-Tihany és vissza Örvényesre. Szépen haladtunk konvojban, sok kép készült vasúti átjárónál, zebránál, és bárhol ahol megálltunk egy picit. Tapolca előtt viszont Fornitore sajnos defektet kapott. Egy lovarda parkolójában elvégeztük a cserét. Mankókerék volt, de az emelőhöz nem volt tekerő. Én egy papagájfogót adtam hajtókar gyanánt, uomoferro pedig kompresszorral segítette az öreg mankókerék felfújását. Egy ideig bolyongtunk gumist keresve, de ez szombaton, 1 óra után teljesen esélytelen volt.

Ennek kapcsán egészen szürreális helyekre is befordult a konvoj, de végül elértünk Tihanyba, a parti útra, ahol Ötvös Csöpi filmek autós kérdéseire kellett választ adni egy kvíz keretében. Itt Fornitore elköszönt – neki a 80km/h limittel még komoly túra volt a hazaút – a többiek visszatértek a Huszár étterembe egy késői ebédre. Ekkor került kitöltésre a Piritu által készített Spider-totó is.

A finom ebéd után eredményhirdetés, búcsú, majd mindenki irány haza. Az M7-esen még utolértem gtviktort, és egy darabon együtt autóztunk. Az időjárás nem is lehetett volna jobb, azt hiszem, mindenki szuperül érezte magát. Nagyon jó nap volt, méltó zárása a szezonnak!

A vetélkedők eredményei:
 
-          1/100 verseny győztese: gtviktor
-          Ötvös Csöpi autós kvíz nyertese: Piritu
-          Spider-totó nyertese: Zselé
-          A három vetélkedő összetett győztese: Zselé
 
 

Kapcsolódó topic:

Az utolsó 3 hozzászólás:

Tommi2020-03-18 16:48:25 // 44796
Köszi :)))
Fornitore2020-03-14 20:17:29 // 44795
Üdv a mai Tápióságon látott fehér Giulia QV -nek.Mocskosul szép hangja volt!!
Laca622020-03-07 15:46:15 // 44794
Üdv a sötétkék 147-nek akivel ma délelőtt csapattunk Zámoly - Székesfehérvár között,nem lassan.Nem volt forgalom,mehettünk,mentünk is .Asszem 170 volt a hosszú egyenesben mögötted .....Üdv !