Átadó lenne egy az autóhoz méltón gondozott és ápolt Alfa GT. Hitelátvállalással és 0 Ft költséggel. Fontos kihangsúlyozni, hogy az átadás oka nem anyagi, ebből következően az autó méltó módon volt eddig kezelve, szervizelve, ápolva. Nem az a kategória, mikor - sajnos ilyen is van a mai válságos világban - a bevételeket az ember inkább az egzisztenciális feltételek megteremtésére költi és az autóra nem marad pénz. Minden szerviz időben el lett végezve, a szervizkönyv vezetett. Az eladás oka egyébként a
növekvő család, ezért hasonlóan kiváló állapotú kombit én is át tudok venni csere jelleggel. : )
A hitelből egyelőre nem éri meg kiszállni, ezért azoknak javaslom meggondolásra, akik nem rendelkeznek elég tőkével, de a hitelátvállalással szívesen jutnának egy szép GT-hez és ezt a magas összeget vállalni is tudják (90-100e Ft / hó).
Az autó nem szériamodell abban a tekintetben, hogy a standard felszereltség mellett (tempomat, elektromos ablakok, 17 felni, távirányítóval nyitható csomagtér) extrákat is rendeltem bele annak idején: van fényszórómosója, ülésfűtése, középső könyöktámasza, tolatóradarja és bluetoothos (telefon kihangosításra és zenehallgatásra) Pioneer MP3 CD egysége. iPhone töltő be van építve. Engedélyezett matrica rendszámmal. Viszonylag friss műszakival (tavalyi).
Az autót igyekeztem megóvni minden rossz behatástól. Rendszeresen volt tisztítva kézi mosóban, egyszer volt eddig polírozva. A kötelező szervizeken felül a futómű kopásait mindig cseréltettem (lengőkarok, bakok). Új fékek vannak. Az évek alatt lett enyhén látható karc a jobb hátsó kerék felett és a csomagtartón egy kicsi (a következő polír eltüntetheti), az egyik küszöbön van egy egész kicsi benyomódás. A kalaptartó füle letörött, de egyébként tart, nincs vele gond. Az ajtók kilincsén már kopik a gumiborítás, de nem vészes. Az ülések nincsenek kiülve, rendszeresen kárpittisztítóval kezelve voltak. Egyszer volt komolyabb javítása, az ajtón levő horpadást kellett korrigálni. Sajnos az első évben nem jól emelték fel kerékcserénél, a küszöbön belülről kicsit látszik, de egyáltalán nem vészes, illetve ha valakit zavar, javítható.
Kérdés esetén örömmel válaszolok. Az átadás nem SOS, legrosszabb esetben megmarad második autónak, de talán már jobb helye lenne egy olyan gazdánál, ahol nincs két kisgyerek hátul: ) Az autóval vidékről ingáztam Budapestre, nem volt különleges leterhelésnek kitéve. Rendben van. A kép konkrétan erről az autóról készültek természetesen.
![](http://www.alfaamore.hu/files/forum/00346/00346929t.jpg)