Műszaki vizsga??? Csont nélkül. ;-))
A Yoyo odacsődített minden szerelőt, azok meg csak hüledeztek. :-DD
Na jó, mi is meglepődtünk kicsit az eredményen. :-)
A tükör teljesen ugyanaz mindegyik évjáraton, nem változtattak sem a felfogatásán, sem a kinézetén. Annyi a különbség, hogy az idősebb típusokban még nagyon hosszú volt a tükör kábele és - ha jól tudom - egészen a műszerfal alá ért. Így a fél autót szét kellett szedni egy tükörcseréhez. A fiatalabbakban már a tükörtalpnál van a csati és pikk-pakk ki tudod cserélni. :-)
Szép estét!
Kereszt fiam (Dida) verdájában "áll" a víz. Fagyálló szag is van benne. Belső radiátor cserés asszem, legalább is erősítsetek meg benne. Hogy kellene ehhez hozzá állni, és mennyire macera a csere? Estleg valakinek blogja van erről?
elvileg találtam egy jobbos elektromos tükröt amire szükségem lenne, az lenne a kérdésem hogy az összes évjárat ugyanolyan-e nem-e volt valami változtatás rajta, mert akkor már postáztatnám is
Gúnyolódj csak. :-DDD
Egyébként a GEORGE el volt ájulva, hogy milyen szép színe van a 155-ömnek. :-DD
Gondolkodik, hogy ő is átfényezteti a sajátját ezüstre. :-))))
No igen, nekem is úgy jött össze ez a 2,5 liter, hogy azért meleg motornál szeretek haladni, természetesen amíg nincs meg az üzemi hőfok, addig csak finoman közlekedem. Ha jól emlékszem 1l/1000km a gyári norma, bár azért ezt kicsit túlzónak tartom. Egyébként meglátásom szerint, ameddig pótolva van az elfogyasztott olajmennyiség, odafigyelve a szintre rendszeresen, addig nincs nagy probléma, persze kérdés, hogy mi az a szint, ami felett érdemes inkább felújítani, mint utánatöltögetni. Igazából erre is irányult a tapasztalatcserét elindító kérdésem.
Ja természetesen itt is köszi a hszt. :)